keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Arkipäivän kauneutta


Meillä ei yleensä niin tykkäillä Erittäin hienosta suomalaisesta samppoosta, itselleni se tuoksu tökkäsee pikkuisen ja muutenkin sampoot herkästi jättävät hiukset vähän "hamppumaisen" tuntuiseksi. Uimahalli reissulle kun huomattiin että oli pesu vehkeet unohtuneet kotiin käytiin pikaisesti pikkukaupasta ostamassa näitä tuotteita. Kyllä niillä arki pesut hoitaa ja lasten hiukset peseytyy, lapsilla kun harvoin on mitään tosi suuria tarpeita tukkansa suhteen. Ettei vaikka tarvita samaan aikaan siloittavaa ja kohottavaa hius tuotetta, kuten aikuiset :-D. 



Kaunis ja edullinen ja kotimainen.
Kotona kun näitä sampoo ja hoitsikka pulloja katselin huomasin äkkiä että nehän ovat todella kauniita, muotokieleltään pelkistettyä suomalaista arjen designiä! Ja se on muuten harvinaista! Usein sampoot ovat mielestäni ihan kamalissa purnukoissa kuten meillä arjessa usein käytetty Garnier oikein super räikeässä vihreässä putelissa josta ei suihkussa likinäköinen edes hoksaa, onko kyseessä sampoo vai hoitsikka. Tuo idea että sampoo ja hoitsikka on värikoodattu pitäisi tulla kaikkiin sarjoihin. Kalliimmissa tuotteissa designiin on panostettu tietysti enemmän, kuten Tigin tuotteet miellyttävät silmää kovasti. Body Shoppiakin meiltä löytyy mutta niiden purkit ovat ihanasta sisällöstään huolimatta vähän tylsiä. Tärkeintä minulle on kyllä että hoitsikka on toimiva ja hoitava ja sitähän kampaamo tuotteet parhaiten ovat, Paul Mitchellin tuotteet ovat minun tukalle melkeimpä niitä parhaita, mutta niitä raskii ostaa lähinnä erilaisista aleista kuten Hullareilta ja Sokkarin 3+1 päiviltä. Niidenkin purkki design miellyttää ihan ok, mutta vähän tylsää se on. Yksi poikkeus kampaamon hoitsikoihin on, nimittäin Body Shopin klassikko banaani "Banane banana" hoitoaine. Se oli jossain vaiheessa jo pois markkinoilta mutta kovan kysynnän takia otettiin takaisin. Ihana tuote, tuoksua myöten! 

maanantai 29. lokakuuta 2012

Suolasirotinta etsimässä

Meillä olisi tarvetta kunnolliselle suolasirottimelle. Nykyisessä on liian isot reijät ja se on muotoilultaan ihan tylsä. Peugeotin pippurimylly löytyy joten sen kanssa sopisi saman sarjan suolamylly, mutta tykkään käyttää pan suolaa pöydässä vaikka kokkailussa suositaankin Maldon suolaa, joten ihan tavallisesti suolaa sirotteleva väline olisi paras. Halaavia sirottimia näkee siellä täällä ja eri väreissä, hauskinta olisi löytää joku vielä ihan omansa lainen sirotin. Etenkin kun tosiaan se pippuri meillä hoidetaan ruokaan myllyn kautta, joten halaava suolatyyppi jäisi vähän yksin :-D Toisaalta voisihan sen pippurityypinkin ostaa ja sirotella sitäkin halutessaan. Tai laittaa kumpaankin suolaa.



Tällainen sirotin purkin sisällä näyttää aikas hauskalta. Toisaalta tykkään ettei sirotin vie kaikista eniten tilaa pöydällä etenkin jos se laitetan maustetelineeseen. Kuva: Hulluapina. 
Nämä hali tyypit ovat kyllä sympaattisia. Voisi valita haluamiaan värejä vaikka kaksikin. Kuva: Hali Trading. 
Nämä Fred and Friendsin sirottimet pääsivät harkinta listalle ihan tosissaan. Kaunis ajaton tyyli ja hauska palikka aihe. Toivottavasti eivät sekoittuisi lasten palikoihin! Kuva: Kokkiman.com. 
Eero Aarnion suunnittelemat Adam and Eve sirottimet näyttävät myös todella viehättäville. Nämäkin pääsivät vakavasti harkinta listalle, niin klassiset ja samalla oivaltavan tyyliset ne ovat. Kuva: Inessa.fi. 
Alessin sirotin on myös aikaslailla klassikko. Kaunis on sekin, ovatkohan nuo varren reijät vain koristeita? Kuva: Alessi shop. 
Tämä klassinen munan muotoinen sirotin on yksinkertaisuudessaan kaunis ja hillitty. Ehkä vähän liiankin hillitty, pikkuesineet voivat minun mielestä olla vähän hullutteleviakin? Kuva: Dieta Heres

torstai 25. lokakuuta 2012

Ysmytellen

Käytiimpä Marimekon Ysmyissä Herttoniemessä kun ne kätevän matkan päässä olivat. En ole ennen käynyt tuossa "pää" Ysmyssä vaikkakin kyllä Herttoniemen tehtaanmyymälässä olen käynytkin enkä kyllä yhtään osannut varautua mikä härdelli siellä oli. Usko meinasi ruveta loppumaan kesken heti ovella kun näytti että paikkaan on jonoa. Kahden lapsen kanssa ei olisi ollut toivoakaan, onneksi oli vain yksi mukana. Monilla oli lastenvaunut mutta ahdastahan siellä oli kuin Hullareilla. Kassajonot olivat valtaisan pitkät, mutta etenivät aika nopeasti sentään. Myyjät olivat todella mukavia, esim lakana pisteessä ja lastenvaate osastolla oli oma palveleva myyjänsä. Minulle tuotiin myyjän toimesta iso kankainen "ostoskori" kun en sellaista älynnyt ottaa.
Uusi pussilakana kelta violetteine sävyineen

Koko iso tehdashalli oli täynnä hyviä tarjouksia. Servettejä otin heti neljä pakettia 5 eurolla, samoin lasten sukkia kolmet 10 eurolla. Toppiksia ja villakangas takkeja olisi lähtenyt kohtuuhintaan, mutta niille ei nyt ollut tarvetta. Sen sijaan pussilakana tuli ostettua, todella kaunis. Oli vaikeaa valita ja Pikku Jätski jäi vaivaamaan aika paljon. Pussilakana setit maksoivat 35 euroa, mielestäni erittäin kohtuullista lakanoista.
Superpirtsakat leggarit typylle

Lapplisa astiapyyhkeitä ja uudet patakintaat Juhannusruusu kuosilla osuivat heti ostoskassiin. Kylpytakkiakin katselin mutta sen tarjous ei ollut aivan niin hyvä mielestäni. Muutama vanha pyyhe tuli korvattua uusilla, upean turkoosi vihreillä pyyhkeillä. Olenkin pitkään haaveillut päästä eroon parista lankanousuisesta kulahtaneesta pyyhkeestä.

Lapsille tuli sukkien lisäksi ostettua pilkku sukkiksia isosta korista sekä typsylle ihanat kukkaleggarit. Lastenvaatteita oli kyllä kanssa myynnissä paljon ja joululahja varastoja olisi voinut alkaa täydentämään, mutta porukkaa oli niin paljon että oli vähän vaikeaa edetä.



Lapplisa astiapyyhkeet ihastuttivat valkoisella pohjalla. 

Ja tietty kangasosastolla kävi hurja vilske. Metritavarana kankaita tuolta olisi saanut todella montaa erillaista ja todella edullisesti, mutta sitä varten olisi pitänyt varautua pitkään odotukseen ja olla ehdottomasti yksin liikkeellä. Oikein jäi moni kangas kutkuttamaan ja harmittamaan...
Marimekon Sukat makkaralla juomalasi. Kuva: Finnish Design Shop
Hyvässä seurassa Siirtolapuutarha muki. Kuva: Finnish Design Shop

Raskaan ja hikoiluttavan shoppailun jälkeen olikin ihana pyörähtää talon taakse Maritorin Marikahvilaan, jossa sai nautiskella Ysmyleivoksen kahvin kanssa. Marikahvilassa kaikki astiat olivat tietysti itsestään selvästi Marimekkoa, ihastelin kovasti esimerkiksi Sukat makkaralla lasia, niitä oli punaisina, vihreinä, savunharmaina, keltaisina ja läpinäkyvinä ainakin. Tuollainen leveä lasi ei keikkaisi kumoon. Samoin muut Marimekon Hyvässä seurassa astiat ihastuttivat selkeydellään ja vankalla olemuksellaan. Marikahvilan katto oli somistettu auki olevin erikuosisin sateenvarjoin, hauska idea! Marimekkoa en olekkaan ottanut mukaan harkintoihin miettiessäni astiastoja, mutta nuohan olivat todella kauniita!

Hikinen mutta kannattava reissu, onneksi tuli tehtyä!

lauantai 20. lokakuuta 2012

Iloista postia

Meillä tilaillaan paljon juttuja netistä. Usein tulee tekstari jossa kerrotaan, että paketti on saapunut lähi Postiin. Sitten lähdetään hakemaan pakettia ja jänskäillään mitä sieltä paljastuukaan. Aina joskus käy niinkinpäin, että postipaketti onkin mahtunut omasta postiluukusta sisään. Silloin on mukava kuori odottamassa, kun palaillaan puistosta tai muskarista! Kivintä pienessä kivassa on pienuus ja kivuus :-D

Puuhailu ja askartelu materiaalia tarvitaan aina, sitä kuluu eikä yritetä liikaa varjella kivoja teippejä tai tusseja, paitsi tietty että niillä piirrettäisiin seinään! Hyviä ideoita askarteluun löytyy aina netistä lisää ja inspikset oikein kutkuttavat mieltä. Näihin inspiksiin vastaa hyvin vaikkapa Happy Mondayn ihana valikoima. Tällä kertaa meille saapui ihanassa pakkauksessa seuraavat tuotteet:

Ihana keltainen pitsi teippi, kahta erilaista sidontalankaa vaikkapa lahja paketteihin tai ilmapalloihin, aina yhtä tarpeellista Washi teippiä, tällä kertaa Polka Dot kuosilla. Kaikki suloisessa paketissa. 

Joskus Postin tekstari tulee juuri kun sitä kaivataan. Kun on pahamielipäivä, kiukkua ilmassa ja kaikki menee väärinpäin. Pipo kutittaa ja kenkä hiertää. Silloin riemuitaan postin reissusta, mitä ihanaa paketista löytyykään! Nyt saapui pakkaus Djecon iloisia kuviokkaita aakkos magneetteja jääkaapin ovea värillistämään. Näistä magneeteista on ollut valtavasti iloa niin kirjainten opettelussa kuin kauppaleikissäkin. Hauskat vaneriset kirjaimet tulivat juuri oikeaan aikaan. Lisäksi niissä on niin hyvä magneetti pinta, että niillä saa ainakin tavan aanelosen pysymään paikallaan. Ihania magneetteja!

Näistähän piti heti alkaa keksimään sanoja. Pamol, joka lapsiperheen tarpeellinen lääke! Kuvassa myös Vilacin Barbamama. Barbat ovat ihania, mutta nämä aakkos magneetit ovat vähemmän vettyvää materiaalia vanerisina... Barbat eivät oikein kestä kosteutta, mutta ovat kyllä ihania. 

torstai 18. lokakuuta 2012

Haaste: lempiastiat

Puistolassa blogista tuli tällainen hauska haaste kertoa lempiastioista. Astioita on ollut elämän varrella monet, lahjoiteltu eteenpäin, pantu kirpulle ja joskus vaan rikkuneet itsekseen :-D. Nuorempana kun astiat oli halvempia, niitä rikkuikin herkemmin. Eikä silloin ollut sarjoilla niin väliä, lautaset oli eri paria.  Nykyään noista astioista saa kyllä paljon iloa silmälle ja ehkä parasta keittiön välineissä on, että asiat ja tarpeet muuttuvat, saa luvan kanssakin hommata uutta. Meille on pitkään ollut hakusessa hyvät, kestävät ja kauniit arki lasit. Ei ole vielä sattunut vastaan ihan nappi hankintaa jossa hinta olisi kohdillaan, joten eripari laseilla mennään. Paitsi juhlissa joissa käytetään sitten ihania mutta hauraita perintö laseja.

Kaksi suosikki lasiani. Vasemmalla ihan perus halpislasi, en edes muista mistä. Tykkään klassisesta muodosta ja paksusta pohjasta. Oikealla olevia Erkkitapio Siiroisen Barokki laseja meillä on enää kaksi, niitä on särkynyt ajan saatossa vaikka ne ovat aika tukevaa tekoa. 

Riedelin laseja on kertynyt monen monta. Samppanja lasejakin on kaksi sekä eri rypäleille omansa, mistä en niin perusta. Minulle lasit ovat ensi sijassa kauniita siroja viinilaseja. Riedelejä pitää kyllä käsitellä varoen, niin ohut reuna niissä on. Muoto on kauneudessa vertaa vaillan!
Nämä vanha Arabia lautaset ja kupit ovat ihan super suosikkeja! Pidän kovasti piirretyn näköisestä, ajattomasta kuvioinnista. Näitä voi pestä pesukoneessakin. Valitettavasti en ole löytänyt näiden nimeä mistään, muuten niitä voisi  etsiä netistä lisääkin. Mainiot arki lautaset. Saatu isomummon ulko aitasta perinnönjaossa jo kauan sitten, onneksi säilynyt ehjänä suuri osa. 
Muumi leipälautanen ja muki. Uudempia hankintoja. Mustavalkoinen ihastuttaa tällä hetkellä tosi paljon. 
Arki syvät astiat, Teemaa. Nämä ovat tosi hyvät kaikkeen syömiseen, keitot ja salaatit ja pastakin menee näistä. Meillä ihan tosi ahkerassa käytössä. Ostettu kakkos laatuisena Outletistä, joten särkyminenkään ei niin harmita. Haarukka ja veitsi ovat Heirolia Prismasta. Kutsutaan niitä Halpis Hackmaneiksi. Mietittiin pitkään mitkä haarukat, veitset ja lusikat Hackmanilta ostetaan. Sitten löytyi nämä n puolet halvemmat Heirolit, niiden klassinen muoto ja käteen sopivuus miellyttivät. 
Kaikki ovat tainneet jo tehdä tämän haasteen kun olin maijamyöhäsenä mukana kiire viikon takia. Olipas hauska haaste! Ihan uudella silmällä alkoi katsomaan tuttuja arkisia astioita.

maanantai 15. lokakuuta 2012

Heijastimien heijastusta

Huomasin että meillä on ihan liian vähän heijastimia. Minulla oli pitkään Sulka heijastin, mutta se katosi   jonnekin jälkiään jättämättä... oli jo kevätpuoli joten uutta en hankkinut. Marimekon Lintuheijastin oli aivan ihastuttava, mutta typsy repi sen rikki joskus pahimmassa uhma raiviksessaan... harmi ettei niitä vaan enää saa mistään.
Ihastuttava sulka heijastin. Kuva: Ruohonjuuri

 Edelleen on olemassa Vanhan Joulumyyjäisistä ostettu tähtimäinen heijastin joka on kyllä kaunis, mutta pistelee ikävästi käsivartta laukun olkaimessa heiluessaan. Lapsillakaan ei ole ollut kovin järkeviä heijastimia lukuunottamatta haalarien omia heijastimia. Meillä on Claes Ohlsonin käsivarteen "napsautettavia" neon keltaisia heijastimia mutta ne eivät ole ainakaan kauhean kauniita vaan niitä tulee käytettyä lähinnä pakosta.

Heijastin puutoksen herättämänä tilailin Saintexista aivan ihastuttavia kirjain heijastimia. Ihan kaikkia kirjaimia ei ole, mutta luulisi että niitä tulee. Suomalaisesta kirjakaupasta saa myös kirjain heijastimia jos sinnepäin on asiaa.
Pehmoheijastin. Kuva: Pahis kauppahuone

Pehmoheijastimista meillä ei olla kauheasti innostuttu, niin supersuloisia kun ne ovatkin. Jotenkin ei ihan luotto riitä, että pehmoeläin heijastimet oikeasti toimisivat. Perinteinen kovahko materiaali tuntuu parhaalta. Sitten on vielä näitä ilmaiseksi jaettuja pankkien, vakuutusyhtiöiden ja puolueiden yms heijastimia joilla alkaa olemaan aikasmoista retroarvoa, mutta meille ei ole tainnut tallentua yhtään.

Heijastimet voivat parhaimmillaan olla kuin koruja, kuten tämä heräteostoksena tehty Papayan heijastin pinni. Alla mainiot kirjainheijastimet.

Paola Suhosen suunnittelema vihreä Perhos heijastin on ihan sananmukaiseti kuin koru ketjuineen kaikkineen. Tähän olen ihan rakastunut, saisikohan tämän vaikka joululahjaksi? Kuva: Saintex. 

lauantai 13. lokakuuta 2012

Joulu tulla jollottaa... joskus

Löytyi niin hyviä kirppislöytöjä poitsulle koossa 86. Huomasin vasta kotona että kaikkihan ovat oikeastaan tosi Joulu henkisiä. Löytyy poroa, jääkarhua ja jouluista omppua. Kaikki bodyt ovat tosi hyvässä kunnossa, jääkarhu paita ihan käyttämättömän oloinen. Omput on tulleet äkkiä meille, löytyy Me and I omppupeppu pöksyä ja omppuisia pikkareita typylle. Ja omppuja on kotonakin odottamassa, naapurin täti antoi ison kassillisen vihreitä kirpakoita omppuja. Saa nähdä mitä niistä tehdään, tuleeko hilloa vai kuivattuja omppuja. Typsy taapero aikanaan  melkein tukehtui pieneen kuivatun ompun palaan eli niihin on vähän pelokas suhtautuminen, pitää ainakin valvoa tosi tarkasti kun niitä antaa. Tai sitten liottaa maidossa vaikka aamiais puuron seassa.

Varsinaisia jouluvaatteita meillä ei niinkään ole vaikkakin toki tonttulakit kummallekkin. Typsyllä on ollut muutama punainen velourinen mekko, mutta se perus joulunpunainen värinä vähän tympäisee. Ehkä hauskempi on jos päävärinä on vihreä, harmaa tai jopa yön sininen ja tehosteena sitten punaista. Ruskeakin on hauska jouluväri, tulee piparit mieleen. Onneksi jouluun sentään on vielä hetkinen aikaa, ehtii miettiä lahja jutut ja vuosittaiset kalenterit tai Ifolor kirjat sukulaisille.

En yhtään muista oikein milloin lakkasin käyttämästä bodyja typsyllä. Varmaan se ajoittui pottailu kauden kanssa yhteen? Poitsulle bodyja tulee hankittua koska niitä saa meidän koossa parhaiten, mutta jossain vaiheessa on edessä siirtyminen isojen poikien paitoihin. Hassusti huomaa että kirppiksillä ja Lindexilläkin on bodyja ihan kokoon 92 asti. Moni kiva juttu jäi aikoinaan ostamatta kun mietti, että potta harkkailevan lapsen kanssa bodyt ovat neppeineen ihan liikaa. Mutta jotkut kai tykkäävät kun niitä kerran myydään.

Ylin omppuinen paita Finnwear, jääkarhu paita ja poropaita Kappis. Porot miellyttävät juuri nyt kaikkein eniten, mustalla pohjalla valkoinen, harmaa ja punainen näyttävät tosi raikkailta. Ja sopivan jouluisilta... vaikka eivät nuo ehkä joulun aikaan mahdu joten parempi käyttää nyt :-D

tiistai 9. lokakuuta 2012

Me and I kutsuilla


Me and I kutsuja tuli tänä syksynä oikein odotettua, kuten kyllä edellisinäkin. Omppukuosi peppuomppuineen oli mielessä jo etukäteen varattuna ostoslistaan. Kutsuilla esiteltiin uusi upea syys mallisto lasten leikkiessä sulassa sovussa ja herkutkin maistuivat. Meandi on nyt panostanut erityisesti naisten mallistoon ja tuli nähtyä livenä upeita vaatteita, josta ei kaikista saakkaan netissä aivan selvää millaisia ne ovat. Kankaan laatu on ihana tsekata paikan päällä, trikoo ja velouri ovat materiaaleja joita on ihana hypistellä kun ne ovat laadukkaita. Sudenkorento aplikaatio oli tuttu edellisistä mallistoista mutta minulle uutta oli perhos printit niin turkoosin tunikan kuin sporttisemman pinkin hupparinkin selkämyksessä. Joga pantsit, joita tilasin itselle ja lapsille, eivät pettäneet. Tykkään niiden mallista ja helppoudesta ja ennen kaikkea pehmeästä tuntumasta. Velouri on niin ihana materiaali, lasten vauva ajan unikaveritkin ovat velourisia. Minullakin on yksi vihreä suosikki huivi velourista, se on ihana kietoa kaulaan kolean syys tai kevät viiman iskiessä. 

Myös Me and I tuotteiden tuotekehittely miellyttää. Joga pantseissa on pitkät resori lahkeet joiden kanssa on helppo pukea päälle esim talvihaalarit. Vetskarillisissa tuotteissa kuten svetareissa vetoketju on suojattu kangas kaistaleella eli ihoa ei voi jäädä väliin vaikka lapsi itse pukisi vaatteen päälle. Jos tilatussa tuotteessa on kuminauha vyötäröllä mukana tulee varanappi, jos säätövara nappi sattuisi häviämään. Eli tätä kasvunvaraa on mietitty että vaikka tuotteet tuntuisivat kalliilta voi miettiä käyttöaikaa. Ja sillä toki myös selittää kalliilta tuntuva kertaostos :-D. 
Kuva: Meandi.se


Nämä omppuiset ruskeat haaremi pöksyt kyllä veivät sydämen. Ruskea ei ole niin meidän juttu yleensä, mutta poikkeuksia ollaan valmiita tekemään jos ihanat sattuvat vastaan. 
Tämä sotilaallisen suora pöllö kuosi hurmasi aivan täysin. Etenkin kun osa pöllöistä iskeekin silmää kun oikein tarkkaan katsoo! Kuva Meandi.se

Tätä liikenne puseroa ei voinut vastustaa liioin äiti eikä poitsu. Kuva Meandi.se

Me and I on kyllä yksi meidän suosikki merkeistä. Sen maine ja suosio on kiirinyt kauas, juurikin oli Meidän Perhe lehdessä artikkeli äideistä jotka ostavat Me and I tuotteita melkeinpäs joka päivä. Se tuntuu jo aika hurjalta tahdilta, mutta totta on, että Me and I tuotteiden jälleenmyynti arvo on tosi hyvä. 

lauantai 6. lokakuuta 2012

Tarraleikkiä ja pientä kivaa

Tigeristä löytyi taas mainioita, graaffisen tyylisiä tarroja. Tykkään! Näitä voi käyttää askarteluissa, lahjoa potta hommien onnistumisesta tai vaikka "leikkiä museota" kun siellä saa aina tarran rintaan. Monikäyttöisiä ja halpoja!


Myös Tigeristä saadut ankat eli Äiti Ankka ja Poika Ankka ovat olleet uskomattomia koti ja hiekkis hittejä. Ja myös kylpyhittejä! Ennen meillä oli liikkuva silmäisiä ankkoja, mutta niiden silmiin kertyi aina vettä ja ankka parkojen katse muuttui surullisen tuijottavaksi :-D. Meillä on myös niin sanottuja design ankkoja ja niitä olen annellut lahjoiksikin, mutta tällä hetkellä "ankkojen perus malli" on kaikista suosituin.


Lopuksi vielä uusi suosikki, Dunsin värikkäät unisex sukkahousut. Ensin typsylle, sitten poitsulle. Tilasin nämä Lasten taikamaasta alesta. Dunsit tuntuvat ihanan pehmeiltä iholla ja meillä onkin paljon ihania retro kuosisia vaatteita Dunsilta. Aina en ollut laatuun täysin tyytyväinen, luomu puuvilla joskus nyppyyntyy pesussa nopeasti, mutta uudemmissa Dunseissa tätä ongelmaa ei ole. Kesä aleissa loppukesällä tuli tilailtua vaikka mitä molemmille, pipo, hame, leggarit, pusero, mekko... younameit :-D


Pyykkipojat tai siis pyykki linnut ovat mistäpä muualtakaan kuin Tigeristä :-D

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Mininaulakot

Tuntuu että  aina pitäisi ripustaa jotain, vaikka naulakoita on monessa huoneessa. Löytyy oven reunaan ripustettavaa apina naulakkoa, löytyy lasten naulakkoa kylppäristä ja eteisestä, löytyy jalallaan seisovaa lattia naulakkoa. Aina sitä ripustettavaa vaan riittää! Tällä kertaa hakusessa ei ollut isoa naulakkoa vaan pari pientä yksittäistä koukkua. Ensin katsottiin Bauhaus muiden hankintojen ohessa. Ei löytynyt mitään kivoja tai sitten en osannut etsiä. Prismassakaan ei ollut aivan eniten omaa mieltä miellyttäviä. Olin merkannut mieleeni Henkkiksen lastenhuone osaston suloisten pikku naulakoittensa kera mutta Tigeriin oli muutakin asiaa niin löysimpäs naulakot sitten sieltä. Meinasin ensin ostaa Geisha kuvioisen naulakon mutta koska Tigerin laatu ei ole ihan parasta päätinkin luottaa "yhdestä kappaleesta tehtyihin" naulakkoihin. Eivätkä maksaneet paljoa!

Vihreät eläin naulakot sisältävät "karhuntarra" taustan ja ne sopivat varmaan parhaiten kaakeliin. En usko että karhuntarra kestää kovin isoja taakkoja joten nämä ovat varmaan pikkuisille pyyhkeille parhaat. Noita hyvin saman tyyppisiä pelti naulakoita on Henkkikselläkin, nalle teemalla. Sen sijaan keltaisessa ja turkoosissa "mustekala" naulakossa on ruuvinreijät joten niihin voisi kuvitella takkeja ja muuta painavampaakin asiaa. Kuvassa on myös paketti Dekoration papereita, jotka kutkuttavat vaikka korttien tekoon!

Kumpikohan lapsista tahtoo olla Pingviini ja kumpi kissa? Ja kumpaakohan miellyttää enemmän turkoosi tai keltainen naulakko?