perjantai 18. tammikuuta 2013

Uuden vuoden kunniaksi tekee mieli raikkautta

Joulun jälkeen punainen ja koristeellinen alkaa ähkyttämään ja tekee mieli raikasta ja kevättä lupaavaa värimaailmaa. Alesta meille kotiutui ihana Sagaformin retro rasia, missä voi säilytellä vaikka mausteita, teetä tai miksei vaikka värikyniäkin. Samasta paikkaa, Inessasta tilasin myös Methodin kylppäri puhdistusaineen. Olen ihastunut näihin raikkaisiin, kauniissa pulloissa myytäviin puhdistus tuotteisiin mitä kelpaa pitää esillä. Tuoksut ovat laventelia, sitruunaa ja muuta ihanaa. 

Tekisi mieli tehdä kotona totaali puhdistus enkä tarkoita siivoamista (vaikkakin sekin tekisi varmaan hyvää :-D) vaan sävyjen vaihtamista raikkaammiksi. Hemtexin alesta hankinkin raikkaan valko vihreä sävyiset verhot lastenhuoneeseen mutta pitäisi vaan ehtiä lyhentämään ne. Tyynyjäkin tekisi mieli päivittää ja keittiö tekstiileitä. Kaikkeen ei vaan aika eikä raha riitä. Blogeista saa aina ihania inspiksiä mutta ne voivat koitua myös kukkaron tuhoksi.. onneksi on nuo alet mistä voi tehdä hyviä löytöjä. Lapsille kotiutui puoleen hintaan iso perhos kuvioinen säilytyslaatikko puoleen hintaan. Mutta osa ale tuotteista ei tosiaankaan houkuttele ja ne ovat joulutuotteet. Olisi varmasti järkevää ostaa nyt koristeet ensi joulua varten mutta ei vaan pysty kykenemään! 



 
Lapsille tuli jouluksi ihana eläin maatuskasetti. Olin vähän pettynyt että nämä eivät olleetkaan puuta mutta sitten tajusin että sehän onkin hyvä juttu! Puu maatuskat ovat meillä kärsineet vaurioita ja rikkuneetkin joskus, muovi ei niin helposti rikukkaan. 
 
Vilacin maatila magneettisetti on poitsulle aivan hitti. Siitä löytyy kaikki maatilan eläimet ja talokin ja niitä hoetaan innostuneena. Sanat karttuvat mutta paperit eivät kyllä pysy jääkaapin ovessa :-D


4 kommenttia:

  1. Ihania, keväisiä sävyjä!

    Itekin luulin, että nuo maatuskat olisivat puuta!

    Mulla kans raikastusvaihde meneillään, varmaankin tosiaan joku vastareaktio joululle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvissa ne näyttävät ihan puulta kyllä. Raikastusvaihde kyllä, tänäänkin ihastelin Kodin Ykkösessä oikein räikeän räikeän keltaisia tuolin päällisiä. Ihan niin kirkasta ei meillä tulla näkemään mutta saahan sitä haaveilla :-)

      Poista
  2. Ai eikö nuo maatuskat olekaan puuta? No, hyvä tietää näin etukäteen jos joskus lopultakin saisin sellaiset meillekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juup, eivät tosiaan ole. Täytyy sanoa että eivät ole "livenä" ihan yhtä kivat kuin kuvissa. Jotenkin ohutta ja hailakkaa se muovi. Vaan kätevät kyllä ovat.. ja nyt jo hävinneet puolet sängyn alle :-D

      Poista