maanantai 28. tammikuuta 2013

Piristystä talven selkään

Nyt taitaa olla se kaikkein pisin ja pitkäpiimäisin talven vaihe. Kevääseen on epätodellisen kauan viellä, lunta tuiskuttaa koko ajan lisää, mittari pysyy pakkas lukemissa ja välihaalarit ovat välttämätön asuste. Valo on kylläkin lisääntynyt mikä ilahduttaa paljon! Tämän mamman elämässä puhaltavat kohta ihan uudet tuulet, työ tuulet nimittäin. Siksipä bloggailun tahtikin on hiljentynyt enkä ehtinyt edes teidän ihaniin haasteisiin vastaamaan. Anteeksi vaan! Jatkossa kirjoittelen harvemmin mutta aina kun ehdin, on tämä niin mukava harrastus ja moniin blogeihin olen aivan koukussa jo.

Tälläinen ihanuus, Bialettin pinkki mutteripannu kotiutui meille. Vanhalle mutteripannulle kävi köpelösti sen käytyä astianpesukoneessa. Alumiininen pinta muuttui himmeäksi ja huokoiseksi sekä nuppi irtosi. No, hih, onneksi! Vanha oli ihan tylsä ja tavallinen, tämä on ihanin!

Ystävänpäivä lähestyy, sitä varten hommailtiin lapsille askartelu tarpeita. Huopaisia sydämiä, glitterliima tusseja, kartonkia. Itselle piristeeksi kahvitteluun ostin Dunin ja Vallilan yhteistyössä tehtyjä servettejä. Todella hauskoja ja oivaltavia servetti malleja heillä, sitä tutuksi tullutta kelopuu kuosia ja muuta Vallilamaisen nuorekasta. Iki suosikkini Marimekko sai tällä kertaa väistyä serveteistä :-D. Kuvassa on myöskin Tigerin ihana lintu rasia, jossa on alettu säilyttämään pähkinöitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti