sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pinkki teema jatkuu

Tällä viikolla on tullut tyttömäistä pinkkiä vähän jokapaikasta, kodin kukkasia myöten :) Tytölle löytyi ystävän kauppaa tosi hyväkuntoinen ja tosi halpa käytetty Ticket To Heaven Rubber Rain puku. Rubber Rainit ovat meidän luottokamoja, tämä puku on varmaan jo kolmas. Hengittävän joustava materiaali käy ihan sellaisenaan sade päivän asuksi ja toisaalta kurahousut voi vetäistä vaikka talvihaalarin päälle.

Senlisäksi tilasimme Tangle Teezer harjan. Minulla tällainen harja on ollut jo kauan mutta kun löysin netistä ihanan rasia Tangle Teezerin missä voi säilyttää pampuloita ja pinnejä oli se meidän neidille ihan nappi ostos! Hiusten selvittely joka aikaisemmin on aiheuttanut itkua toimii nyt tosi hyvin. Vauhtihirmun (pinkkiä!) suihketta tukkaan, Muumi pyörimään ja sitten vaan äiti harjaamaan tukkaa. Eikä neiti melkein edes huomaa.

Tangle Teezerin pikkutyttö harja, aivan ihana herkullinen karkki!

Neidillä on tosi vahva prinsessa ja ballerina kausi meneillään. Ruusukkeet ja keijun siivet ovat ihan pop! Keskikuvassa on ne kummatkin, etenkin siivet ovat päällä joka päivä :) 

2 kommenttia:

  1. Mistä sä tilasit tuon harjan? Mun on pitänyt sellainen jo iät ajat hankkia mutta kun ei vaan saa aikaiseksi. Olisi kyllä meidän peikkotukille varmasti ihan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beauty Baysta mistä tilaan muutenkin kosmetiikkaa sillloin tällöin :-)
      Teezeri on tosiaankin mahtava harja, sillä sutii tukan takku vapaaksi ihan huomaamatta. Toimii aikuiseenkin tukkaan!

      Poista