keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Välikausi suunnittelua poitsulle

Poitsu tarvitsisi välikausitakin. Monista blogeista on saanut bongata iki ihanaa Mini Rodinin keltaista Pico takkia jopa niin paljon että se taitaa olla kaikista nettikaupoista melkein jo lopussakin. Kyllä meille sellainen kelpaisi, mutta hinta on aika kova mielestäni. Meillä kun on ykkösenä vielä välikausihaalari käyttöön ja siinä haluan panostaa laatuun ja vedenpitävyyteen niin "kaupunki takki" saa olla edullisempi eikä sen tarvitse olla niin tekninen ominaisuuksilta. Jos jostain tipahtaisi ilmainen Pico niin kyllä riemusta kiljuen se otettaisiin :-D

Tein kollaasia mieleisistä välikausitakeista, joukossa on edullisempaa Kappista, H&M:iä ja Lindexiä sekä Ellokselta ja Lekmeristä plus tietty iki suosikilta Polarn o. Pyretiltä. Huomasin, että nuo Popin vaatteet ovat oikeastaan ihan kohtuu hintaisia verrattuna esim. Tickettiin. Popin windfleece on kuulema tosi hyvä ja vettäkin hylkivä.

Pikkuinen duffeli takkikin olisi hauska mutta villakangas on loppukeväästä jo varmaan kuuma ja vaikeampi putsata kuin nuo kätevät takit. Ja kyllä reippaampikin takki söpistely takista käy :-D

Minua on alkanut innostamaan maihari tyyli ja hillitympi väriskaala, Chakin värinen maihari yhdistettynä vaikka paprikanpunaisiin chinoihin tai farkkuihin ja värikkääseen kaulahuiviin plus myssyyn. Kyllä värikkäät ihanuudetkin aina ihastuttavat, Henkkiksen oranssi vuorinen takki on tosi kiva. Kuten myös nuo Lindexin takit, kylmä keltainen turkooseine somisteineen on kaunis.. mutta siinä ei ole huppua. 
Ellokselta löytyisi parka takkia ja maiharia myöskin. Harmahtava turkoosi on todella kiva väri ja tuossa kys takissa on irrotettava vuori, kätevä. Kappiksella on aina kivoja takkeja, tuo sateenkaari juttu alkaa ehkä hieman tulemaan korvista ulos.. tummansinisessä takissa on ihanat oranssit vetskarit. Lekmerillä on tosi hauska Mini Rodinin tummansininen takki mikä alkaa olla budjetin ylä rajoilla. Ja Popilla on aina ihania. Jotenkin on alkanut tosi kovaa kolahtamaan tuo hillityn värinen takki kirkkailla iloisilla vetskareilla tai muilla somisteilla. Kuviota meille ei varmaankaan tänä keväänä tule etenkin kun poitsun välikausihaalari on tähti kuosia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti