tiistai 26. helmikuuta 2013

Aurinko tulee!



Nyt näyttäsi siltä että kevät on tulossa! On tässä ollutkin talvea ihan riittämiin, tuntuu että tämä talvi olisi ollut poikkeuksellisen pilvinen ja luminen. Ehkä se on tämä ruuhkavuosien väsymyskin kun vaikuttaa... mutta nyt alkavat keltaiset välikausi varusteet ihastuttamaan ja mielessä pyörii aurinkolasi jutut.

Nappasin tänään Lindexiltä typsylle mukaan aurinkolasit kun sillä suunnalla keskustassa olin. Otin vaalean minttuiset mutta nepäs ovatkin tytölle liian isot, pitäisi aina sovittaa kyllä. Hintaa ei aurinkolaseilla ollut viittäkään euroa, joten pelleily laseiksi oikein hyvät. Ja nyt kun asiaa olen ruvennut ajatella, olen päättänyt investoida ihan kunnollisiin aurinkolaseihin.

Lapsilla on ollut Julboa ja BabyBanzia. Kummallekaan se takaraivon peittävä hihna ei ole oikein sopinut vauva aikaa lukuunottamatta ja banzeissa nauha on rispaantunutkin pahasti. Harmittavaisesti Julbot menivät rikki jossain rymistely onnettomuudessa viime syksynä ja ne piti heittää roskiin. Kävin tänään myös Arvolassa pikaisesti katsastamassa Julboja, mutta niiden ulkonäkö yhdistettynä hintaan karkotti pois. En välttämättä haluaisi että aurinkolaseissa on sekä valkoista että pinkkiä että vielä oranssiakin plus pieniä koukkuja ja rikki meneviä osia. Julboissa on se, että niitä voi käyttää myös nurinperin mutta nuo omat lapset ovat jo senverran isoja että ymmärtävät kyllä miten laseja pidetään oikeinpäin. Ei siis Julboja meille. 
http://www.babiators.com/

Nyt on alettu kirjoittelemaan blogeissa Babiators laseista. Ne ovat BPA vapaita, kivan näköisiä ja niissä on vuoden lost and found takuu. Hyvä idea! Meillä kun on parit lasit hävinneetkin, tosin typsy on niin tarkka tavaroistaan ettei enää onneksi hirveästi kadottele. Ihastuin erityisesti sähäkän keltaisiin limelighteihin, mihinkäs muihinkaan aurinkolaseihin. Noita tulee ilmeisestikkin Bebesiin myyntiin, siellä on varmaankin hyvä käydä sovittelemassa ennen hankintaa. 



4 kommenttia:

  1. Pitääkin tutustua noihin jos ei pysytä Julboissa. Mä tilasin viime vuonna täältä http://www.minimoonsailors.co.uk/shop/ siellä on paljon muitakin Julbon malleja kuin nuo loopingit. Meillä tilasin tytölle solanit ja ne on kyllä aika reilun kokoiset. Ehkä bubblet olis olleet sopivammat. Ystävä tilasi Noat samanikäiselle tytölle ja ne oli kyllä ihanat kun meillekin sovitin. Sellaiset meinasin varmaan tälle kesälle. Paljon edullisempia tuolla ja toimitus sujui nopsaan. En ole muiltakaan kuullut huonoja kokemuksia kyseisestä kaupasta vaikka ei ehkä ihan katu-uskottavimman näköinen olekaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos vinkistä! Ovat tosiaan halvempia ja valikoima isompi niinkuin netissä usein. Hyvä tietää myöskin noista koista. se on usein vähän arpapeliä etenkin jos lapsi on juuri "vaihtamassa ikä ryhmää" :-)

      Poista
    2. Oletkos huomannut että Po.Pillakin on nyt arskoja..?

      Poista
    3. Oi onko? Nyt vaan vaikenee meidän valinnat :-). Mutta ihanaa kun alkaa tulemaan kivoille ja tyylikkäille brandeille aurinkolasi mallistoja. Luulen että meille kotiutetaan yhdet Babiatorssit mutta toisillekkin on vielä tilaa, ehkäs juuri Po.Pilta?

      Poista