keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joululahja hankintoja


Oli suunnitelmissa lähteä tunnelmallisesti kaupungille ostelemaan oikein ihanasti ja idyllisesti joululahjoja. Haluna oli mennä keskustan Joulumaailmaan, joka levittäytyy Kolmen sepän patsaalla. Sekä iihanaan Puotiqueen Eerikinkadulle. Ehkä myöskin Naisten Joulumessuille vanhaan satamaan. Olisipa haaveissa ollut jopa Taideteollisen myyjäiset Arabiassa, sieltä kun saa niin uskomattoman hienoja ja uudentyyppisiä koruja ja design esineitä sekä grafiikoita. Mukavaa olisi ollut myöskin mennä Ornamon joulumyyjäisiin Baldurin saliin, missä on myös tosi osaavaa ja uutta designiä tarjolla. Mutta sairastelu putki tuli ja otti omakseen tämän perheen, tuli räkätautia ja kovaa ripulia. Marisevia väsyneitä riitaisia lapsia ja väsynyt riitainen äiti. Mutta lohduttaudun sillä, että Vanhan joulumyyjäiset, mikä on minulle joka vuotinen perinne, on vasta tulossa!
Kuva: Konglomerat
Brick magneetit. Kuva: Somanet

 Kuva: Somanet

Kuva: Kokkiman

Kuva: Lekmer.fi

Koska inhoan jättää juttuja viimetippaan totesinkin, että joululahja asiat on parasta hoitaa tänä vuonna netissä. Tilauksia on tehty viime päivinä ahkeraan tahtiin. Nyt meille kotiutuu vihdoin ne IIHANAT eläin maatuskat, ja ostoksia tuli tehtyä Somanetistä, Konglomeratista, Kokkimanista ja Lekmeristä. Kyllä vaan netti on kätevä kiireiselle kotiäidille, päikkäreiden aikaan laittaa tilaukset menemään. Skiphop sortuminenkin tapahtui edellisistä vannomisistani huolimatta ja pöllö säilytyslaatikko meille kotiutuu. Lapsille, siis sukulais lapsille tilailin palloja ja pipoja. Nathalie Leten ihanista ihanin tarjoilu setti jäi kyllä kauppaan, on se senverran kallis! Mutta ehkä se tulee lahjaksi?


2 kommenttia:

  1. Nettishoppailu on vaan välillä niin korvaamatonta. Mulla kävi tänään säkä ja pääsin rauhassa keskustaan, mutta enpä silti jaksanut moneen suuntaan poukkoilla. Parempi pitää rauhallisena kun siihenkin kerrankin oli mahdollisuus ;)

    VastaaPoista
  2. Nettishoppailu kyllä pelastaa päivän! Tietysti siinä on se postista hakemisen vaiva mutta tavallansa ilo on kaksinkertainen silloin. Nyt kun on tilannut paljon juttuja, tulee joka päivä viestejä ja nouto ilmoituksia, niitä on mukavaa haeskella.

    Vaan pääsinpäs minäkin keskustaan rauhassa, tai "semi rauhassa" vain toisen lapsen kanssa. Pitää tehdä oma blogaus aiheesta :-D

    VastaaPoista