sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kuvattomia kuulumisia

Kamera poksahti lattiaan ja sanoi sopimuksen irti. Hitsin vieköön! Toivottavasti onnistuu korjauttaminen! Siihen asti eletään ilman kuvia ja kuvausta, kyllä onkin hankalaa! Mutta odotellaan.

Täällä ollaan käyty kaupungilla ja ihmettelemässä Stockmannin ihastuttavaa ja suloista jouluikkunaa. Ikkunan teemana oli tänä vuonna "Mini Stokka", ihan pyörivää kelloa myöten! Maisemassa vilistivät suloiset oravat ja hiiret ja taivaalla leijaili sydämmen muotoinen ilmalaiva hiirineen. Todella suloinen. Sokoksenkin jouluikkuna oli mukavan näköinen talvimaisema, mutta siinä vaiheessa poitsu nukkui ja typsy rähisi, joten katselut jäivät vähän vähiin.

Tulipas kaupungilta ostoksiakin. Eat and Joy Maatilatorilla oli tosi mukava tarjous, kaksi Higher Living teepakettia yhden hinnalla. Noiden teepakettien pakkaus miellyttää todella minun silmää ja asettelinkin Sweet Chili ja Cinnamon pakkaukset esiin. Sweet Chiliä on jo maisteltu, sen makeus tulee jännästi lakritsinjuuresta, ihan ilman sokeria. Maistuu mukavasti, kun olen vähentänyt kahvin nauttimisen melkein nollaan. Ihailin myös Desigualin lastenvaatteita, mutta nyt on vaate kiintiö kyllä niin "tapissa" etten raskinut ostella. Ehkä joulupukki tuo? ;-)
Kuva: Eatsleepdrink Magazine

Kuva: Indiska.com
Kuva: Indiska.com
Joulun tunnelmaa aistittiin Kampin keskuksessa kuten miljoona muutakin ihmistä. Siellä oli meneillään joku konsertti rauhoittavin joululauluin, tosi mukavaa ettei aina pelkkää tonttu helinää tuo tavaratalo musa. Indiskasta tarttui mukaan ihanan hupsuisia lintu joulukoristeita, mielestäni todella kivoja maapallo koristeita, kynttilöitä ja "joulukuusi" lyhty johon laitetaan lämpökynttilöitä. Taidetaan korvata ne kynttilät ehkä led kynttilöillä, vaikka niiden ulkonäkö ei kyllä niin miellytäkkään. Kranssi pitäisi vielä askarrella, Koto Living lehti on jo ostettu inspiraatioksi meille. Ja tarvikkeitakin olisi, mutta se "kuningas idea" vielä puuttuu. Ja värimaailma. Tekisi mieli jotain "epäjouluista" tyyliä, vaikka valkoista muutamalla tehoste värillä.

2 kommenttia:

  1. Voi hitsi, toivottavasti saatte kameran pian kuntoon!

    Kauniita nuo teepurkit! Mä olen iskenyt silmäni näihin Porvoon Skafferissa myytäviin teepurkkeihin jotka tässä blogissa esitellään
    http://neovias.blogspot.fi/2012/05/tea-coffee-shop.html

    Desigualilla on aivan ihania vaatteita! Mua niin harmitti kun Hullujen päivien lasten vaatteet alkoivat kaikki jostain 120sentistä. Ei ihan vielä viitsinyt ostaa varastoon...


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Tylsää kun nykyään tuntuu, että kaikki olisi vaan halvinta ostaa uutena... kamera on niin kallis että sen korjautus kyllä kannattaa.

      Ihania on nuo Skafferin tuotteet, siellä tuli viime kesänä käytyäkin. Kiitos vinkistä, onneksi tee on kulutus tavaraa, sen ostelusta voi nauttia aina uudelleen... Porvoossa on kyllä niin ihania liikkeitä, suklaapuotia ja ihana lastenvaate kauppa Jokikadulla... puhumattakaan siitä pikkutavara ja nukkekoti kaupasta, josta pitää joka kerta ostaa jotain edes pientä.

      Olin tosi iloinen kun Helsinkiin tuli Desigual. Ne vaatteet ovat vaan tosi vinkeän hauskoja! Ulkotakitkin ovat tosi upeita, en tiedä osaisinko itse käyttää niin näyttävää, mutta mekot on kyllä mieleen. Yksi Desigual laukku tästä taloudesta löytyykin, ja hih, huivikin. Ulkomailtahan noita saisi halvemmallakin tilattua ja isompaa valikoimaa, mutta Visalla tilaaminen on minusta jostain syystä vähän jännittävää. Pitäiskö opetella? Ehkä ei, sinne menisi kotihoidontuen viimeisetkin rippeet :-D

      Poista