perjantai 23. marraskuuta 2012

Skipedi hop


Muistan kun Skip hop tuotteet tulivat, ihastuin niihin ihan täysillä. Lapsimessuilla näin Skip hop lautassettejä haarukoineen ja olipas vaikeaa olla ostamatta. Juuri silloin ei ollut minkään sorttista tarvetta, kuten ei kerhorepuillekkaan. Sitten, ihan vähitellen niitä Skip hoppeja alkoi tunkemaan jokaisesta tuutista ja jokaisessa mallissa ja muodossa, oli koria ja pussukkaa ja matkalaukkua. Siinä vaiheessa alkoi tuntumaan, että ihan hyvä ettei niitä Skippareita meille sitten alettukaan hamstraamaan, kun kaikki olivat niitä jo ostaneet. Mutta kyllä se pöllö silti jäi jotain sävelmää soittelemaan tämän äidin sielun sopukoissa. Niinpä kun käväistiin ystävän ja lasten kanssa äskettäin Arabian kauppakeskuksen ihanan ihanassa Pieni ihminen kaupassa, mukaan tarttuikin Skip hopin pöllö astiastosetti. Kyllähän nuo hurjan suloisia ovat, vaikka ovatkin kärsineet inflaatiota. 


Tyttö tykkäisi kaikista eniten leppiksestä koska siinä on vaaleanpunaista. Ja poika ampparista koska se on menevän värinen. Se millä meille oikeasti olisikin tarvetta olisi kokoon taittuvat lelu ja tavarakorit. Noita koreja löytyi myös Pienestä ihmisestä ja jäinkin niitä mietiskelemään. 
Kuva: Lekmer.fi
Kuva: Lekmer.fi
Kuva: Lekmer.fi


Pyöreä suppilomainen esim apinakori voisi olla hauska eikä liian räikeä, toisaalta neliömäinenkin on tosi kätevä juuri muotonsa puolesta... ja onhan se pöllö tosi ihana. Ja kyllä nuo kylpypyyhkeetkin kovasti vetoavat vitsikkyydellään, tosin niille ei sitten muuten ole tarvetta, meillä on Hemtexin hauskat eläin huppupyyhkeet. Lahjoiksihan noita Skip hoppeja on aina mukavaa hankkia!

2 kommenttia:

  1. Mulle kävi samalla tavalla noiden kanssa. Ensin ihastuin (juurikin pöllöön), mutta siinä vaiheessa kun löysin ne cittarista olin vain iloinen että ei ollut tullut hankittua. Ihan liikaa näkyneet joka paikassa ja kaikilla. Se kettu mua edelleen miellyttää, mutta eipä ole oikein mitään tarpeita. Tuo pyyhe näyttää kivalta, pitää muistaa lahjaideana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just pöllöä näkee ihan tosi paljon, veikkaan että päiväkodeissakin alkaa tulemaan sekaannuksia sen suosikkihahmo repun paljouden kanssa... Skip hop matkalaukku on aika hauskan näköinen, mutta sellaiselle ei ole eniten tarvetta kyllä meillä vielä. Ja sitten kun on, on varmaan tullut miljoona uutta ihanaa merkkiä ja mallia. Näitä lasten juttuja kun tulee koko aika yhä enemmän, parissa vuodessakin on valikoimat laajentuneet valtaisasti. Joskus pitää ihan toppuutella itseään että tulee niitä seuraaviakin talvia ja tarpeita, ihania kuoseja ehtii kokeilemaan vaikka tulevaisuudessa :-D

      Poista