torstai 8. marraskuuta 2012

Helmikäisiä

Typsy alkaa olemaan siinä iässä, että hienomotoriset askartelut onnistuvat ainakin joskus. Hama helmiä meillä on ollut jo jonkin aikaa ja nyt kotiutettiin Hello Kitty hamahelmi pakkaus. Äidin sorminäppärys eikä etenkään kärsivällisyys oikein tahdo riittää, mutta tyttö tykkää aikansa näperrellä. Silittämistä ei olla vielä harrastettu mutta vaikka jouluksi voitaisiin kyllä tehdä muutama hama sydän tai tähti, kun niitä blogeissakin alkaa näkymään.
Puuhelmiä ostettiin tällä kertaa Tiimarista. Keltainen hieno pussukka kelpaisi sellaisenaan lahjaksi, niin kaunis se on kukkineen. Iso pussi eri värisiä puuhelmiä plus läpinäkyvä kumppari nauha tarttui myös mukaan kuten myös huopa sydämet. Nyt pitäisi alkaa tehtailemaan kaula ja rannekoruja! 





Joulukortti aikakin on kohta tuloillaan. Tilaillaan joskus Ifolorilta joulukortteja lasten kuvilla, mutta onhan askarrellussa ihan omaa touchiaan! Ja nyt ainakin typy olisi jo mukana askartelu hommissa. 

Tiimari on kyllä varsinainen askartelijan ja kortti näprääjän paratiisi. Löysin sieltä Washi teippiäkin mutta sitä en kotiuttanut, on nimittäin vähän liikakin hyvät varastot tällä hetkellä :-D

2 kommenttia:

  1. Onko nuo hamat niitä ihan pieniä vai niitä isompia? Meillä on ollut vasta niitä Claes Ohlossonin isompia ja niistä tulikin kesällä tehtyä kavereille monet synttärikortit (tekstit dymolla) - tuli tosi kivoja ja ihanaa kun 3v voi ylpeänä sanoa että ite tein :)

    Onpas kivoja puuhelmiä! Washiteippiä alkaa näköjään olla jo monessa paikassa. Ihan kiva että on myös vaihtoehto tilaamiselle.

    Kiva, kiva ja kiva, no nyt ei irtoa muuta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä hamat on niitä pienempiä (mutta ei kai niitä ihan pienimpiä), nyt alan kyllä ajattelemaan että liian pieniä. Isommista ei menisi neidillä eikä äidillä hermo :-D. Kiitos Claes Ohlson vinkistä, siellä sitä onkin kaikenlaista kivaa! Helmi askarteluissa on se hauska että syntyy "kolmiulotteista" tavaraa piirrustusten ja maalausten lisäksi. Noita hama jutskia ja helmikaula nauhoja voi antaa ihmisille tosissaan lahjaksikin. Lapsilla on vielä ihan oma sommittelu tyylinsä, siinä pitää joskus äidin vähän pidätellä ettei alkaisi liikaa neuvomaan, että älä laita neljää punaista helmeä peräkkäin :-D

      Poista