maanantai 5. marraskuuta 2012

Mainiot Maatuskat

Joskus sitä voi hurahtaa ihan täydellisesti johonkin tiettyyn hahmoon. Kyseessä voi olla lintukuvio, nalle, kissa, orava tai vaikka maatuska. Erilaiset eläin hurahdukset on meillä käyty läpi. Lapset tykkäävät tosi paljon koirista sekä kadulla nähtäessä että kuoseissa ja myös lastenohjelmissa. Koirat innostavat aina silittelemään ja juttelemaan. Kyllä tämä mammakin koirista tykkää ja hankkii koira kuoseja kun niitä löytyy. Mutta on monia muitakin hahmoja ja aiheita, kuten vaikka tuo maatuska, joihin voi itse hurahtaa kokonaan. Maatuska hahmossa on väriä ja muotoa, se on inhimillinen ja sopivasti vitsikäs. Meillä bongaillaan maatuskoita sieltä sun täältä, ompa lasten leikeissä ihan aitokin Venäläinen maatuska. Harmi vaan että ohuesta puusta tehdyt hahmot eivät kovin kovaa leikkiä kestäkkään. Eläin maatuskat aina kutkuttavat, ne ovat niin hauskoja ja uudenlaisia. Ne pitää varmaan oikeasti laittaa viimeistään joululahja listaan!

Maatuskan muotoinen muistivihko Tigeristä. Isompi vihkonen Suomalaisesta kirjakaupasta. 

Ihanat maatuska pyykkikset Tigeristä. 

3 kommenttia:

  1. Ihanat pyykkipojat! Meillä maatuskoita fanittaa tämä äiti ja vanhempi tytär. Joululahjaksi olen minäkin suunnitellut noita eläinmaatuskoita:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa päätyä eläinmaatuskat aikas moneen pukinkonttiin :-D
      Maatuskat ovat ihanan lapsekkaita ja helpon muotoisia, harva pystyy pysymään huonotuulisena maatuskojen seurassa. Toisaalta nämä Venäjän tuliaisina tulevat pressa maatuskat ovat mielestäni aika rumia... perinteisiä tai sitten eläimiä, kiitos!

      Poista
  2. Voi vitsi! Tässä ilmoittautuu yksi maatuskafanittaja. Tänne on avattu vasta nyt lähiaikoina tuo Tiger, ja olen käynyt bongailemassa jotain juttuja, mutta en ole noita Aivan Ihania pyykkipoikia löytänyt!

    VastaaPoista