tiistai 20. marraskuuta 2012

Hahmovaatteita


Nyt tunnustan että olen hullaantunut! Nimittäin Metsolan uuteen Miina ja Manu kuosiin! Kuosi on oikein ihanan kirkas ja reipas ja on vaikea päättää hankkisinko paidan, haalarin vai mitä. Taitaa hankinta mennä lahjaksi kun harmillisesti noissa Miina ja Manu vaatteissa koot loppuvat jo 92. Miina ja Manu on meilläkin paljon luettu sarja ja vaikka ne jutut äidistä ovatkin vähän tylsiä, lapset tykkäävät.
Kuva: Lasten Metsola

Lasten vaatteissa näkyy paljon tuttuja sarja ja leluhahmoja ja osasta meillä tykätään hurjasti, osaa taas melkein inhotaan. Cars ja Angry Bird hahmot, prinsessat ja muut ovat mielestäni aika tylsiä ja jotenkin huolimattomasti tehdyn oloisia joskus. Kuten myös Muumi tuotteet, joita löytyy kyllä hienojakin. Annan periksi joillekin hahmoille mutta yritän kyllä ohjaillakin vähäsen lasten makua :-). Disneyn hahmoista en oikein tykkää paitsi niistä klassisista Mikki ja Minni jutuista sekä vanhahtavista Aku Ankoista. Minni tyyli on tytölle mieluinen ja äidillekin. Palloja, selkeitä perusvärejä ja rusetteja, sopii meille. 

Kuva: Lindex


Joskus hahmotuotteet saavuttavat aikasmoisen "kultti" suosion, kuten Lindexin Bamse vaatteet. Bamset ovat minustakin suloisia ja meiltä löytyy jo liian pieneksi käynyt vihreä collegetakki sekä yksi tunika ja yhdet kissatossut. Tykkään että Bamseen on yhdistetty reippaita ja kirkkaita raitakuoseja. Mutta vähän naurattaa kyllä joskus katsoa kirppiksellä, kuten tänään, kun pesussa haalistunutta Bamse tunikaa myydään 12 eurolla. Onhan Lindex kuitenkin edullinen vaatemerkki. Ja joskus edullisuus näkyy laadussa, vaikka ei kyllä tosiaankaan aina.

Kuva: Lekmer.fi


Olisi kyllä hauskaa kun sinne Prismaan tai Cittariin menee ostamaan jotain perustarviketta lapsille, vaikka juomapulloa, istuin koroketta jne, olisi vaihtoehtona muitakin kuin Prinsessat tai Cars. Kummatkaan kun eivät meidän sisustukseen istu. Eikä "brändittömiä" ole välttämättä edes saatavilla. 

Nextillä olen joskus nähnyt Pipsa Possu kuosisia mekkoja. Ne uppoaisivat kyllä typsyyn ihan täysillä, niin suosikki Pipsa on. Olisi myös hauskaa jos löytyisi Tohtori Sykerö tuotteita, ne ovat koko perheen suosikkeja kun äidille tulee ainakin lapsuus nostalgiat sen katselemisesta :-D

2 kommenttia:

  1. Niitä Nextin Pipsa possuja ei läheskään kaikkia saa tilattua Suomeen, ovat vaan siellä UK-listoilla. Tytölle ostin Köpiksen Nextistä viime keväänä PP-tunikan ja leggarit ja ne on kyllä todella hyvällä maulla tehdyt ja mieluisat! Itseasiassa varmaan näkyy jossain siellä toukokuulla jos jaksat selata...

    Meillä harmillisesti lasten supersuosikit on juurikin cars ja angry birds. Onneksi niistäkin löytyy jotain ihan kivoja, ja varsinkin alusvaatteissa ja yöpuvuissa voin nekin hyväksyä ;) Muuten olen vielä onnistunut pitämään kaikki mahdolliset hahmot missään vaatteissa oikeastaan nollassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookei, niinkös se menee? Hyvä tietää, kiitos vinkistä! Pipsa mekko oli todella hyvällä maulla ja iloisen lapsenomaisesti toteutettu, toisin kuin monet hahmojutut.

      Briteissä osataan, vai onkohan Pipsa Possu Britti? No ainakin Pikku toukka paksulainen eli Very Hungry Caterpillar on. Niistä tykätään meillä tosi paljon, kirjat ovat tosi hauskoja ja huikeita ja oheis tuotteet, joita on saatu lahjoina, ovat hauskoja, kuten pituusmitta. Vesivärimäinen tyyli kuitenkin tosi vahvana ja sävykkäänä ja lapsuusmuistoja lämmittävä paperinpala-kollaasimaisuus toimivat!

      Angry Birdsissä hyvää on perusvärit ja perus muodot. Ja se ettei niissä ole autoja, autot on kauniita lähinnä Marimekolla :-D. Onneksi on tosiaan alusvaatteet, niissä nyt ei mauttomatkaan kuviot niin haittaa.

      Poista