lauantai 17. marraskuuta 2012

Varahanskoista päähanskoiksi


Tilailimpa tuossa taannoin ystävän kautta edullisesti Molo Kidsin talviset tähti rukkaset kahdessa eri värissä, keltaisena ja mustana. Liilathan löytyi jo ennestään. Näitä oli tarkoitus pitää vähän varalla, etenkin kun tuo keltainen on niin arka väri... mutta niin vaan ovat hanskat päätyneet pääasiallisuus käyttöön alkavan talven leikeissä. Hanskat ovat kyllä tosi kivat ja raikkaat tähtineen mutta en ole ihan sataprosenttisen tyytyväinen niihinkään.





Tuntuu että melkein aina hanska hankinnat menee pikkuisen pieleen. Klassinen virhe on ollut minulla ostaa liian isot hanskat "kasvunvaralla" ja sitten ne pyörivät ranteissa ja tippuvat heti ekassa käänteessä. Ja sitten on ihan selkeästi vaan huonoja hanskoja, joitain Prisman alelaarin kivannäköisiä halpis hanskoja, joissa peukun paikka on täynnä toppaa eikä peukku todellakaan mahdu sinne, tai sitten peukku on sananmukaisesti keskellä kämmentä tai valtavan iso. Reiman talvihanskoista olen osasta tykännyt, etenkin siitä vetskari mallista, mutta osa taas tippuu käsistä heti.
Reiman talvirukkaset: Kuva: Reima.fi

Elsa Pitkäsen Satu-rukkaset ovat kanssa kuulema hyviä hanskoja, niistä meillä ei ole vielä kokemusta. Kauppareissulla niitä tutkailin, mutta turhamaisuus iski ja väri valinnat eivät kolahtaneet täysin.
Elsa Pitkäsen Satu rukkaset. Kuva: Pienten parhaaksi

Polarn O. Pyretin hanskoista olen pitänyt niiden napakkuuden takia, vaikka vedenpitävyys ei ihan vastannutkaan toiveita. 
Popin talvirukkaset. Kuva: Polarn O. Pyret.fi

Ihan sitä nappi valintaa ei ole vielä lasten talvihanskoissa tullut vastaan. Monta kohtuu hyvää kokemusta, monta täyttä hutia, mutta ne The Hanskat vielä meiltä puuttuvat :-D

2 kommenttia:

  1. Meilläkin vielä täydellisten rukkasten etsintä jatkuu. Täksi talveksi tilasin pojalle nuo samat Molot ja tytölle Ticketit, mutta oon niitä jemmanut lunta varten... Jos ei jouluun mennessä ole lunta niin sitten ne menee käyttöön oli miten oli!! Mä oonkin ollut nyt tyytyväinen pojan H&M Martti-rukkasiin (cars) ja ne hän mielellään käteen sujauttaa just sen Martin takia. Lätäköitä ne ei kestä pitkään, mutta lievä kosteus pysyy ulkona.

    Pakkasille viime talvena ostin kunnon nahkarukkaset lammasvuorella (joltain torimyyjältä) ja ne ovat ainoat hanskat joissa on ikinä todella pysyneet näpit lämpiminä. Kalliit ne oli, mutta eipä tarvitse miettiä onko kylmä vai ei. Edelleen toivon niitä pakkasia myös tälle talvelle... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa siis olla yleinen ongelma tämä! Nahkarukkaset on kyllä upeita ja todella lämpimiä. Itseltä löytyy kahdetkin, mutta lapsille en ole vielä raaskinut. Ehkä tänä vuonna, Naisten joulumessuilla oli ainakin hyviä ja todella lämpöisen oloisia.

      Ostin kokeeksi myös Ticketin sormikkaat mutta typsyllä tahtoo mennä hermo sormia laittaessa. Onneksi (vai epäonneksi?) kasvunvaraa on, ehkä ensi talvena hermo riittää paremmin?

      Martti-rukkaset kuulostaa kyllä käteviltä, kun alkaa näille nyt merkkaamaan aika paljon nämä erilaiset hahmot ja tylsänkin jutun voi "markkinoida" vetoamalla siihen että on vaikka "prinsessaleipää" tai "rokkimaitoa". Lapsia on vielä pieninä niin helppo manipuloida että joskus oikein hävettää :-D

      Poista