lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulupakettien taikaa


Nytpä ihan harmittaa kun ehdin paketoida kaikki lahjat, koska löysin aivan ihanan paketointi nettikaupan nimeltä Oi paketti! Tuntuu että voisin tilata tuolta ihan kaiken.   Esimerkiksi värikkäät pakettikortit ovat aivan syötävän ihania, kuten myös graafiset kuviokkaat pakettikortit. 

Kuvat: Oi Paketti.

Tilasin tänä vuonna kummi lapsille ja sukulaisten pienille korteiksi Darling Clementinen Posey Pandaa ja Tiger Tigeriä kortteina. Pidän niiden neliö muodosta ja huolitellusta ulkonäöstä ruskeine kirjekuorineen. Paketoinnissa noudatin vähän sekavaa linjaa kun tuntui että ihan kaikki loppuu kesken. Minulla on monena vuonna ollut tapana käyttää ihan perinteistä klassikko ruskeaa voimapaperia ja piristää sitä sitten värikkäillä nauhoilla. Löysin kerran kirppikseltä Postin vanhoja perinteikkäitä puisia "paketti nappuloita" joita käytin niin kauan kuin niitä oli, harmi että loppuivat. Usein yhdistän ruskeaan kultaa, hopeaa tai valkoista. Saatan myös sävyttää voimapaperia valkoisella maalilla esimerkiksi kakkupaperin avulla, käyttämällä sitä "stencilinä". Tilasin myös Paperhsopista Bakers Twine nauhaa useammassa värissä ja käytin sitä etenkin poikien paketteihin, tuli tosi raikkaita eikä liian "romanttisia" :-D. 

Darling Clementinen kortteja. Kuva: Bravo Lifestyle

Nyt tuli käytettyä myös Tigerin ihanan värikkäitä lahjapapereita sekä mielikuvituksekkaita ruusukkeita ja myös pahvisia pikku rasioita koruille. Yhden pikku neidin lahjan piilotin leppis kuvioiseen Tigerin salkkuun. Oliiviöljy pullot ja mausteet käärin isoon määrään sellofaania ja sidoin ne kimpuksi erivärisillä organza nauhoilla. Löysin syksyllä jostain morsius nettikaupasta tosi halvalla organzaa, harmi kun en enää muista kaupan nimeä. Sitä tuli joka värissä ja sitä on tosi hauskaa laittaa lahjoihin. Paketti kortteina käytin lasten sormiväreillä koristelemia kartonkeja joista leikkasin pienempiä paloja. 
Kuva: Tiger Suomi. 

Lahjat on paketoitu, viimeisetkin jotka postista tänään vielä haettiin. Nyt vaan odotellaan joulupukkia, ihanaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti