sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ihana hiirenharmaa mekko

Tässä on kollaasi aivan mahtavan ihanasta kirppis löydöstä joka on typsylle juuri nyt aivan passeli. Harmaa miellyttää silmää etenkin syksyn tullen. Harmaaseen voi myös yhdistellä melkein mitä vaan, meilläkin on tämän silkkihiiri mekkosen pariksi ostettu 3Pommesin pinkki pitsikaulainen neule takki ja pinkit sukkikset. Toisaalta harmaan voi asustaa vaikka mustallakin tai valkoisella. Tai millä vaan!


Pohdiskelin minkä värisiä lasten vaatteita meillä on. Melkein kaiken värisiä, ruskea puuttuu kokonaan ja mustaa on alkanut löytymään enemmän viime aikoina. Valkoista on jonkun verran mutta se on ihan kamalan arka väri pienille lapsille. Tämän hetkinen suosikki poitsulla on raikas lime+turkoosi ja typsyllä harmaa ja tehoste värinä keltainen tai pinkki. Syvä liilakin viehättää tosi paljon, tytöllä on yhdet Ticket Outdoorin syvän liilat kuori housu tyyliset henkselilliset housut, jotka ovat jo ihan naftit. Odotan että poitsu kasvaa niihin sopivaksi :-D. Liila on sopivan neutraali väri käy kummallekin sukupuolelle.

Minua on alkanut miellyttämään tosi paljon perusväri raita, jossa toinen väreistä on valkoinen. Typsyllä on ihana Marimekon sini valkoraitainen kaulahuivi ja poitsulla turkoosi vihreä valkoinen-raidalliset leggarit. Sopiva annos merihenkisyyttä tekee aina ihanan raikkaan vaikutelman vaikka en mistään ankkuri napeista sytykkään :-D. Vaikka eipä sitä tiedä, maku muuttuu arvaamattomasti. Minäkin tykkäsin ennen paljon hempeämmästä ja röyhelöisemmästä typsyllä, nykyään tyyli on jotenkin graaffisempi. Raidat ja pallot, ne on meidän juttu!

4 kommenttia:

  1. ihana mekko ja huippuja kuoseja tuossa edellisessä!
    Meillä lapset jo valitsee itsekkin värejään, ja pienin kulkee suurimmaksi osaksi niissä mitä sukulaisilta ja ystäviltä kierrossa tulee. :)
    ps. laitatko jonkun lukijaksi liittymis palikan niin tällainen taukkikin osaa seurata? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Meillä typsyn mieliväri tuntuu vaihtelevan kauden mukaan, keltainen oli pitkään hitti ja nyt se on pinkki. Mitäs seuraavaksi saa nähdä?

      Poista
  2. Mulla on käynyt ihan samalla tavalla. Ennen tykkäsin pukea tyttöä paljon hempeämmin, enkä tykännyt esim Po.pista tai Marimekonkaan kirkkaista kuoseista juuri lainkaan. Viime talvena huokailin Pomp de Luxia ja tilasin sieltä varastot tähänkin talveen (jota taas kadun, mä en selkeästi saisi ikinä ostaa mitään jemmaan). Nyt hemppikset on saaneet väistyä ja kirkkaat värit sekä graafiset muodot tulleet tilalle. Onko ne nuo pikkuveljet jotka aiheutti tän poikien vaateosastolla, vai onko se vaan tämän hetken trendi ylipäätään? :) Raidat ja pallot - ilmoittaudun myös supertykkääjäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäköhän siinä onkin että maku muuttuu? Kyllähän tietysti aika paljon vaikuttaa blogit, lehdet ja mainokset. Näyttää että perus värisyys on tullut nyt hitiksi monessa paikassa. Mikä on kiva kun ei siihen Po.piin aina rahaa ole :-D. Kyllä varmaan myös poika lapsen omaaminen tähän makuasiaan vaikuttaa. Onneksi nykyään pojillekin on NIIN kivoja kuoseja ja settejä. Ei tarvitse mennä pelkällä tummansini osastolla, vaikka on tummansininenkin kiva, jos siihen yhdistää jotain heleän raikasta!

      Poista