sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lemppareita

Kirjoitin aikaisemminkin Rörstrandin ihanista Peppi ja Eemeli mukeista. Ne ovat suosikkeja aamukahvittelu käytössä ja ainakin tyttelille. Mielestäni nuo Astrid Lindgrenin kirjojen herkät alkuperäis kuvitukset ovat todella kauniita! Pidän myös Rörstrandin mukin muodon siroudesta, se kapenee jyrkemmin kuin kotimaiset Iittalat. Mukavaa vaihtelua!




Rörstrandin mukien ohella suosikkeja ovat lasten kuviokkaat muovilusikat. Nämä lusikat ovat kova muovia eivätkä kestä mikroa mutta eipä se mitään, ei lusikoita muutenkaan mikroon tungeta! Lusikat on ostettu Lapsimessuilta josta tarttui kyllä mukaan vaikka mitä super ihanaa pientä arjen sulostuttajaa. Leijona ja kärpässieni, suloista!

Näistä ihanista lusikoista on varren kuviointi jo hieman kulunut

Sitten vielä loppuun uusi hankinta, Chick a Dee palohälytin! Tuo pinkki ei ehkä olisi ollut omin valinta mutta tykkäsin siitä kuitenkin. Ja eniten tykkää typykkä! Seuraava homma postinhaku reissun jälkeen onkin asentaa tuo!

4 kommenttia:

  1. Kyllä.. nämä ovat niitä elämän mieniä sulostus iloja :-)

    VastaaPoista
  2. Hei hieno tuo palohälytin! En tykkää niistä "joka paikassa" näkyvista ötökän muotoisista, jotenkin se mielleyhtymä ötököistä katossa ei oikein tunnu kivalle.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lintunen on tosiaan ihana oksallaan keikkumassa! Noita kärpäsiä näkee joka paikassa, hauskoja ne ovat mutta niiden pinta kuosi ei oikein uponnut... ötökkä katossa, kärpänen katossa, ei tosiaan mikään mieluisin mielikuva ;-D

      Poista