perjantai 7. syyskuuta 2012

Valoa pimentyviin iltoihin


Tekisi kovasti mieli valosarjaa kotiin, tai miksei kahtakin. Ei joulu vaan ihan tunnelma valaistukseksi, fiilistä luomaan. Meillä on yksi Sokokselta hommattu tosi kaunis hopeaverkko valosarja, mutta en jotenkin siellä kaupassa tajunnut, että valosarjan valo on tosi kylmää ja hopeista ja minä taas tykkäisin enemmän lämpimän sävyisemmästä valosta. Nyt on alkanut näkymään kavereilla ja blogeissa pallo valosarjoja eri väreissä. Viime vuonna niitä sai Stockmannilta mutta silloiset pallojen värit, beiget ja ruskeat, eivät omaa värisilmää ja makua miellyttäneet. 
Tässä tunnelma valossa on kaunis varjo ja muoto mutta valon sävy on kylmä.

Noh, nyt niitä pallovaloja saisi joka värissä ja useammasta eri nettikaupasta kuten Seita Shopista . Tässä vaiheessa ongelmaksi muodostuu valinnan vaikeus! Miten ihmeessä noista ihanuuksista voi muka valita? 
Tämä on tavallaan kaunis, maan läheinen. Mutta liikaakin sitä, liian ruskehtava omaan makuun.
Tässä on raikas ja jotenkin ihanan karkkinen vaikutelma. Olisiko kuitenkin liian kylmä sävyinen?
Tämä punainen on omalla tavallaan ihanan jouluinen mutta suoraansanoen melkein bordellimainen! Tai sitten tulee mieleen vähän joku halpa korukauppa Asematunnelissa, en osaa sanoa miksi mutta näin käy.
Tämä eri vihreän sävyistä muodostuva on kyllä ihana. Mutta onko se jo liian vihreä? Minne laittaisin sen? Lastenhuoneeseen se varmaan menisi? 
Entäs sitten tämä hurja väri iloittelu? Joka sävyä löytyy mutta yleis vaikutelma on jostain syystä rauhallisempi kuin voisi värimäärän perusteella kuvitella? 
Tässä on mielestäni hienosti saatu melkeimpä vastavärit toimimaan keskenään ilman että yleis vaikutelma on sekava. Vihreä ja lime ja kanerva, kivoja sävyjä täytyy sanoa!
Tämä musta valko harmaa on myös kaunis, hillitty. Tuo musta vaan palloissa vähän arveluttaa? Pääseekö sieltä yhtään valoa läpi?
Ja sitten olisi tietysti kokovalkoinen sarja. Käyköhän sillä lailla että joudun ostamaan sen kun en osaa päättää? ;-D

Valosarjoja myy myös Mariankadun Olkkari, ihana kauppa. 

2 kommenttia:

  1. Nämä pallovalosarjat on tosi ihania ja mullakin suunnitelmissa mukana! Mun suosikki on musta-valko-harmaa jossa on keltaistakin mukana (ylläri). Se ei taida näissä olla mukana (vai onko nuo yhdet pallerot tuossa musta-valko-harmaassa ehkä keltaisia?) mutta keskustan Stockkalla sellaisen kesällä näin ja siitä asti se on kummitellut mielessä. Valkoinen olisi varma, eipä taatusti menisi trendit ohi ;)

    VastaaPoista
  2. Musta-valko harmaata en huomannutkaan,voi sellainenkin olla tuossa nettikaupassa myynnissä! Valkoinen olisi kyllä klassikoista klassikoin plus musta se miten valo tulee valkoisen läpi näyttää tosi kauniilta. Lumi lyhdyt, valkoiset riisipaperi valaisimet ja muu yksinkertainen valkoinen ovat valo jutuissa ihania :-)

    VastaaPoista