keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Matto kylppäriin?

Okej, en saa uutta suihkuverhoa koska vanha on vielä hyvä. Mutta kylppärin matollemme tapahtui jotain kummaa kun pesin sen, varmaan linkouksen takia. Siitä lähti pohjasta "sitko" ja se liukuu jalan alla ikävästi. Olisipa tosiaan tylsää liukastua lapsi sylissä! Joten ei kun uuden maton hankintaan. En ole suoraan sanoen vanhasta tykännytkään enää joten kyllä vaan uuden osto sopii! Sitten pitäisi vain valita mikä kaikista ihanuuksista olisi se meidän matto. Vielä pari vuotta sitten kaunista kylppärin mattoa sai metsästellä hullun lailla ja tyytyä lopulta kompromissi ratkaisuun. Sokokset ja Stokkat tarjosivat haalean sinistä, harmahtavaaa, sairaalan vihreää ja muuta tylsää. Tai sitten matoissa ei ollut lainkaan kumi pintaa alapuolella. Mutta nyt on mistä valita!

Kannelmäen Prismassa, minkä koko hämmentää suuruudellaan, ihailin taas Vallilan mattoja. Kelpaisipa minulle keittiöön Kelohonkakin jos vain tarvetta olisi.

Kelohonkaa saa monissa väreissä, tämä musta harmaa säväyttää nyt eniten. Kuva Prisma.fi
Tätä mietin kylppärin matoksi. Onkohan tuo Jaffa teksti vähän liikaa? Toisaalta yhdistelmä musta keltainen on vaan niin hieno! Kuva Prisma.fi
Tällainen sitruskin olisi tosi raikas. Kuva Netrauta.fi.
Sitten olisi tietysti vanha tuttu Ikea runsaine valikoimineen. Hinnatkin olisi kohdillaan.

Tässä on tosi selkeän geometrinen Gubbskär matto Ikeasta. Eikä ole hinnalla pilattu! Kuva: Ikea
Hennekseltä löytyisi näin super suloinen kylppärin matto. Luulenpa vaan että mies ei suostuisi :-D. Kuva Hennes & Mauritz. 

Tämä Hemtexin matto on aivan upea. Luulen vain että suihkumatto tarkoittaa sellaista kumittamatonta alapuolta ja on enemmänkin eräänlainen pyyhe. Kuva Hemtex.
Jotexilta löytyisi dramaattista mustaa. Mustassa näkyypi vain kaikki langat ja karvat ja hapsut helposti. Kuva Jotex. 
Marimekon Pienet kivet olisi aina varma valinta. Pahoittelen pienten kivien pientä kuvaa :-D- Kuva Stockmann. 

Valinnan varaa riittää kun rupeaa etsimään! Jotenkin nyt Vallila puhuttelee omaa silmää tosi paljon tällä hetkellä, liekkö siksi kun sitä niin paljon näkee. Olen kyllä etenkin tuohon sitrukseen aivan rakastunut. Sitruksen kaveriksi sopisi sitten kun aika on kypsä myös Vallilan verho... toivon mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti