perjantai 21. syyskuuta 2012

Pikkuisen piristystä


Meidän perheessä ja suvussa ollaan servetti ihmisiä. Servettejä viedään lahjaksi, niitä ostetaan herkästi silloinkin kun muuta ei löydy, niillä piristetään kattaus ja loihditaan hauska tunnelma. Lasten servettejäkin meillä näkyy, Hello Kittyä ja Muumeja sekä värikkäitä eläin kuoseja. Servetti ja pari kynttilää ja ehkä kukkakimppu käy melkein kelle vaan tuliaisiksi, ainakin naiselle :-D

Tavalliselta ruokakauppa reissulta tarttui mukaan ihania Marimekko servettejä. Tykkään tuosta Lappuliisa kuosista ihan erityisesti ja myös valkoisena. Marimekon servetit on yleensä niitä jotka ostoskoriin päätyy, mutta joskus ostan myös Duni servettejä, moni niiden polka dot henkisistä kuoseista miellyttää. Kuten myös jotkut Pentikit ja Havit. Tigerissä on myös todella ihania servettejä, leppis ja kukka kuosisia, hauskan värikkäitä ja lapsekkaita. Ihaninta serveteissä on ettei niitä tarvitse ottaa vakavasti. Voi hullutella ja hassutella ja muuntaa koko pöydän ilmeen vaikkapa kirkkaan keltaisilla serveteillä. Tai pitäytyä hillityssä vaaleassa. Ihan oman fiilistelyn mukaan! 

6 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa tapana viedä servettejä tuliaisiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä varma valinta. Jos kävisi niin että saaja ei tykkäisi serveteistä niin ainakin ne kuluvat nopeasti... tai voivat päätyä seuraavalle onnekkaalle :-)

      Poista
  2. Tunnistan hyvin tutuksi toiminnaksi :) Tässä yksi päivä ihmettelin että mitähän tuon yhden kaapin noissa laatikoissa on - kaikki täynnä servettejä. Voi apua! Mä napsin kanssa Marimekkoa helposti mukaan, Hemtex on toinen mistä on tullut paljon kivoja. Ja sit just jostain erikoissisustusliikkeistä, joista ei oo mitään muuta raaskinut ostaa... Pitäis taas muistaa ottaa niitä esiinkin. Onhan ne ehkä vähän nätimpiä kuin talouspaperirulla keskellä pöytää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me joskus pistetään arkenakin servetit pöytään, etenkin sellaiset "pakan päät" joista ei ole enää vieras joukolle ja jotka ovat ehkä vähän taipuneet säilytyksessä. Tuleepa tosiaan vähän muutosta siihen ainaiseen talouspaperiin.. vaikka talouspaperin imu kykyä ei kyllä servetti voita :-D

      Poista
    2. Ei voita ei. Ja kun pitää pöytää pyyhkiä nopeasti, niin on aika kurjaa kun servetti värjääkin pöydän vaikka punaiseksi. Mut nättejä ne on ja ennen meilläkin tosiaan pöydässä aina. Nyt on vaan unohtunut :)

      Poista
    3. Kamalinta on jos servetti jääkin taskuun ja pistää vaatteen pyykkiin. Voi sitä värjäytymistä ja niitä pieniä paperi hippusia joita saa nyppiä. Kerran käynyt, ei toiste koskaan! Vaalea sävyinen pusero melkein pilalla vihreän servetin takia.. huoh!

      Poista