keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kirppistelyä kerrakseen

Vierailtiimpa pitkästä aikaa kirppiksellä lasten kanssa. Kaikkea kivaa tarttui matkaan. Noloa kyllä olen kuuluttanut että pinkki ei miellytä ja on imelä väri, mutta hupsista vaan, pinkkiähän sitä tarttui kuitenkin matkaan, niin typykälle kuin äidillekin.

Tämä röyhelöinen ihanuus neidin mieleen maksoi peräti euron
Pehmeää organzaa ja silkki nauhaa
Oikea prinsessahame jonka merkkiä en edes vyötärö nauhasta löytänyt, vain kokomerkinnän. Tästä on varmasti iloa pitkään sekä leikkeihin että joskus juhlaankin. Mustien pitsi sukkisten ja mustan simppelin paidan kanssa aikas mainio kokonaisuus. Vyötärö on leveää resori trikoota, joustava ja mukava päällä.

Äidillekin tuli pinkkiä nimittäin Benettonin ihana nappanahkainen olkalaukku. Tämä piristää niiiin kivasti pimeneviä päiviä! Laukkuun mahtuu kaikki tarvittava eikä sitten muuta, mikään tilaihme tämä ei ole. Mutta kun mukana kulkee kuitenkin myös hoitolaukku ei olkalaukun niin suuri tarvitse ollakkaan. Tämä ilopilleri maksoi 5 euroa.

Olkalaukku

Nämä yksityiskohdat ovat hurmaavia ja paljastavat laatu merkin. Lukko sekä vetskari lenkin pieni rusettimainen yksityiskohta, vau!

Hoitovapaalaisen tuloilla kirppistely on mitä parasta shoppailua. Löytöjä voi tehdä ihan loistavia mutta usein käy niin, että juuri sitä mitä etsii (vaikkapa välikausi kengät) ei sitten löydykkään. Netin kirpputoreilta tulee jonkin verran osteltua, mutta postikulut aina harmittavat. Kesällä kierrettiin Hietsua ja satunnaisia puisto ja pihakirppiksiä joissa saattoi kyllä tehdä mahtavia löytöjä, kuten PoP:in mekon neidille kolmella eurolla ja ihanan syvän hiirenharmaan organza mekon kahdella. Kirppis myynti itse myyjänä on kyllä aika aikaa vievää puuhaa, pöytää pitäisi olla koko aika järjestämässä uudelleen ja pöytävuokratkin ovat kovia. Mutta on aina ihanaa ja puhdistavaa päästä turhasta kamasta eroon.

Lopuksi vielä suloisista suloisin pörröinen kettu. Tämä vei sydämen mukanaan saman tien!

2 kommenttia:

  1. Mua niin harmittaa että ne ikinä pääse kirppistelemään. Meidän lähellä ei ole yhtään ja mies ei ole moisista lainkaan kiinnostunut joten ei koskaan suostu kuskaamaan. Bussilla meno olisi liian vaivalloista parin vaihdon kanssa ja ajokortittomana en itsekseni autolla pääse. Niin innokas en kumminkaan ole että lähtisin yli 10km:n päähän fillaroimaan ihan vaan mahdollisten löytöjen perässä... ;D

    Oi noi tyllit on niin mahtavia! Just pistin meiltä kaksi kiertoon kun ei ne ole typylle kelvanneet. Hyvä että sä saat niitä ihastella - ja mäkin kuvissa :)

    VastaaPoista
  2. Mekään ei kirppistellä kovin usein olosuhde pakosta.. lasten kanssa en ole jaksanut lähteä halli kirppiksille, missä näitä nyt onkaan, Jäähallissa ja Valtterissa ainakin. Siellä pitäisi kuulemma olla tosi aikaisin että saisi parhaat päältä. Sitäpaitsi voin vaan kuvitella kuinka hankalaa niissä on vaunuilla.. huh ei.

    Espoossa on muutama tosi hyvä kirppis jossa käydään kun sinnepäin on asiaa. Ja Helsingissä Kaivarin Kanuuna plus Piilo kirppis ovat hyviä. Tosin joskus ärsyttää mitä hintoja ihmiset pitää, toisaalta sitten voi saada tosihalvalla. Kirppiksissä on kyllä hankalinta se että kun etsii etsimällä, ei löydä mutta sitten kun kaikki on koossa, tulis se unelmien löytö vastaan. Viime syksynä löysin just lasten talvi kamppeet päivitettyäni Småfolkin UNELMA haalarin lastenvaate kirppikseltä, mutta en mitenkään raatsinut sitä ostaa kun hintaa oli ainakin 50 e tai enemmänkin.

    On nuissa tylleissä puolensa.. jotain hörhelö viisaria ne väräyttää kieltämättä aikuisessakin :-D

    VastaaPoista