torstai 30. elokuuta 2012

Säilytystä


Joskus kauan sitten kun typykkä oli vauva meillä oli yksi boksi leluille. Siitä ollaan tultu kauas, nykyään koria, boksia ja lokeroa löytyy sekä lasten huoneesta, olkkarista että makkarista. Parvekkeellakin majailee kesän leikkien jäljiltä yksi laatikko ja sitten ovat vielä kylpy lelut erikseen.

Kylpy ja suihku leikeissä olen huomannut parhaaksi säilytykseen korin jossa on isot reiät myös pohjassa. Ostin Tiimarin super alesta kaksi vähän pyykkikorin näköistä mutta pienempää "ämpärimäistä" reiällistä koria, pinkin ja vihreän. Niihin tungetaan kylpyankat, pesusienet, kylpy palapelit, muovinen vauvanukke ja suihkupullot joilla lapset leikkivät aina kylvyssä. 

Talvella löysin Claes Ohlsonilta (että nuo Ruotsalaiset osaavatkin, aina löytyy ihania tarpeellisuuksia ruotsalais ketjujen kaupoista!) kukka kuvioisen ison kannellisen säilytyslaatikon jonne mahtui paljon leluja. Harmi vaan että tytteli päätti kerran seistä tyhjän laatikon päällä ja satutti siinä hötäkässä jalkansakkin kun laatikko päätti pettää alta :-(. Siinä tuli itku ja pelästys ja laatikko kiikutettiin roskiin. Kodin ykkösestä ostettiin monta eri kokoista sisustukseen sopivaa paju t.m.s. koria joihin leluja kyllä mahtuu. Kun poikula oli pahimmassa kaikki suuhun iässä, huolestutti vähän näistä koreista irtoavat tikut. Onneksi se aika on nyt takana! Tummaksi petsatut korit ovat ihan tyylikkäitä mutta eivät kovin lapsekkaita. 
Tiimarin ihanuus salkku. Pahoittelen tärähtänyttä kuvaa(jaa) :-D

Tiimarista niin ikään löysin huopaisia kokoon taittuvia yksi värisiä "koreja" joihin saatiin kaikki pikku lelut turvaan. Ne ovat kyllä ihan suosikkeja, tyhjänä kokoon taittuvia ja vetävät tavaraa reilusti.

Yksityiskohta Tiimari salkun takapuolelta.

Lastenhuoneessa on tietysti iiihania salkkuja vaikka kuinka monta. Niiden laatu vaihtelee. Marimekon salkku on tosi huonossa kunnossa, kahva irtoilee ja ompele repsottaa. Sen sijaan Etolan Polka dot salkku (joka on tuossa yläkuvassakin) pitää pintansa. Ja myös Tiimarista vuosi sitten ostettu aiiivan hurmaavalumoava pöllö salkku, että harmittaakin kun en niitä enempää ostellut! Salkut kätkevät sisälleen duploja, rakennus palikoita, tytön koru sälpettä ja muuta pientä. Uutena löytyy Tigerin leppis salkku sekä Geisha salkku, ne ovat toistaiseksi tyhjillään mutta varmasti täytettä löytyy :-D Ennen vanhaan Brion junaradan osatkin mahtuivat salkkuun mutta nyt niitä on niin paljon, että ne majailevat vihreässä läpi näkyvässä kannellisessa muovi boksissa. Muovi boksia löytyy sekä vihreänä että pinkkinä. Ne ovat ihan kivoja, eivät ihan nappi ostoksia mutta tosi toimivia kyllä.

Tigerin Geisha-henkinen salkku

Nyt Claes Ohlsonille on tullut uusia tähti kuvioisia säilytys bokseja. Niitä löytyy ainakin punaisena ja vihreänä ja kai turkoosinakin. Taitaapa lähiaikoina tulla reissu taas sinne suunnalle :-D

6 kommenttia:

  1. Aah, nyt on tullut kuvia :)

    Meillä on sama ihana pöllösalkku! Oi kun tuo viimeinen geisha-salkkukin olisi kiva. Mä olen hurahtanut salkkuihin, haluisin niitä ehkä miljoona. Mutta vielä on järki pysynyt käsissä eikä meillä ole kuin tuo yksi... Vielä.

    p.s. olisko sun mahdollista ottaa tuo "todista ettet ole robotti" juttu pois, niin onnistuisi kommentointi puhelimestakin helpommin..?

    VastaaPoista
  2. Pöllöinen salkku taisi tyrmätä kaikki mammat, ne loppuivat ennätys vauhtia ainakin niistä Tiimareista missä kävin ;-D Salkut ovat kyllä niin mahtavia ja hauskoja. Meillä oli Muumi salkku joululahjana, sellainen jossa myydään sisällä sampoo ja hoitoaine, mutta se meni heti ekassa leikissä rikki. Pelkään pikkasen että Tigerin salkuilla voi olla sama kohtalo koska ne ovat ihan saman tyylisesti tehtyjä.

    Kä-kääk, en huomannutkaan että mulla on moinen robotti todistus päällä! Korjaan asian heti, pitää vähän selvitellä miten se onnistuu :-)

    VastaaPoista
  3. voi ei, aivan ihania nuo salkut! meillä lapset on niin suurpiirteisiä kerääjiä (ja äiti laiska auttamaan) että suosimme isoja koreja, laareja ja sängynalus laatikoita.. mutta nuo salkut on kyllä jotain aivan namia!
    leppoisaa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivasta kommentista! Meilläkin se taitaa olla äiti joka saa noihin salkkuihin jutskat kerätä eli suuren osan aikaa ne asustavat kaapin päällä mistä ne näkyvät kivasti. Sängynalus laatikoita meillä ei olekaan, parisänky on niin matala mutta lasten sänkyjen alle voisi saada.. aina sitä säilytys tilaa tarvitaan!

    VastaaPoista
  5. No eikös vaan! Mukavaa kun kävit!

    VastaaPoista