lauantai 4. elokuuta 2012

Mur sanoi Tiikeri!

Tiger on vaarallinen kauppa. Sinne kun lähtee ostamaan lahjapaperia lähteekin kassi täynnä ihanuuksia. Visiteerattiin keväällä Itiksen Tigerissä ja sieltä tarttui mukaan sätkyukkoja, liitutaulu ja hyppynaru. Ja paljon muuta. Tuotteet ovat iloisen värisiä ja lapsekkaita ja ennen kaikkea halpoja. Monet synttärilahjat olen Tigeristä jo ostanut, pienille ihmisille joita pieni ilahduttaa. Ilmeisesti osa Tigerin brandia on käytäntö, että tuotteet ovat vain vähän aikaa myynnissä. Nimittäin se Itiksen reissu tehtiin alunperin tiipii-teltan takia. Mutta teltat oli myyty loppuun. Mukaan lähtikin sitten kaikkea muuta mukavaa!

 Tigeristä löytyi tällainen laastaripaketti pieniin havereihin joita lapsiperheessä sattuu tietysti kaiken aikaa. Laastarit eivät ole kovin laadukkaita joten boksiin on muuttanut esikoiselle mieluisia Hello Kitty laastareita. Kuvassa komeilee myös Washi-teippejä joista olemme innostuneet askartelemaan kaikkea. Ei ole rajaa kuin oma mielikuvitus näiden teippien kanssa! Teipit tilasin teippitarhasta.

Nämä vihreä-pinkit pahviboksit voivat kätkeä sisälleen vaikka synttärilahjan!
Lapsimessuilta saatu Fisher Pricen maalaistyttö hyppäsi leikeissä boksipinon päälle. 

2 kommenttia:

  1. Mä päädyin Tigeriin ekaa kertaa pari viikkoa sitten ja todellakin siellä saa olla varuillaan ettei kanna kassikaupalla tavaraa mukaan ;) Ostin sieltä origamipaperia niitä synttäriseinäperhosia varten ja jotain narua. Tuota laastaripurkkia pyörittelin myös, se on kyllä tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. Huomasin että Tigeriin on tullut siemeniä ja mausteitakin. Jälkimmäisten kohdalla edullisuus vähän epäilyttää jo. Mutta sellaiset tuotteet jotka eivät voi rikkua tai joiden rikkumisella ei ole niin väliä, ovat ihan ässiä. Lasten täti sai tuliaisiksi ison, värikkään peltisen keksiboxin täynnä keksejä. Itse boxi maksoi 2 euroa tms, halvin tuliais hankinta vähään aikaan. Ja juuri kun olin Stokkalta raahannut melkein kympin maksaneita peltirasioita! Pitää varmaan aina jatkossa mennä tuonne ensimmäiseksi kun tarvitsee jotain pientä kotiin, kuten munakelloa tai pikkunaulakkoa.

    Kiva kun kommentoit :-)

    VastaaPoista