perjantai 10. elokuuta 2012

Puhdasta tulee?



Siivousta, pyykkäystä, putsausta, jynssäystä. Vaatteiden, käsien, peppujen, syöttötuolin alaosien. Sitä tämä arki pienten lasten äitinä on. Milläs sitä sitten kannattaa pestä? Ostanko eko pesuainetta, pesukuulia, nestemäistä vai jauhetta? Hyvän tuoksuista vai hauskan näköistä vai tehokasta - vai niitä kaikkia? Pyykkiaineissa suositaan lasten takia tuoksuttomia pesuaineita mutta joskus tiputan koneeseen tipan eteeristä bergamotti öljyä, jos pesen omia vaatteitani.
Estelle & Thild

Meillä luottohiteiksi on löytyneet Maison Bellen pesusuihkeet vessaan ja keittiöön. Niissä on kaunis etiketti ja pullon muotoilu, tuoksuina löytyy appelsiinia, kurkkua, greippiä ja rosmariinia. Onpa Maison Bellellä käsivoidettakin, mutta sellaista en osaisi käyttää kun miellän koko merkin puhdistus merkiksi. Vaikka eko tuotteiden tehoon suhtautuisi epäillen ovat nuo keittiön puhdistussuihkeet osoittautuneet meillä toimiviksi jopa lasten jättämiin ruuan tahroihin, kunhan antaa ensin suihkeen vaikuttaa.

Lasten shamppoksi ja hoitoaineeksi olen löytänyt ihanaisen mutta kalliin Estelle & Thildin tuotteet. Niitä saa ainakin Yliopiston apteekeista. Estelle & Thildin hoitoaineessa on mieto karitevoin tuoksu eikä synteettisia kemikaaleja.

Babe sarjan hauska otus
Toinen apteekki hitti, kallis tosin sekin, on vauvoille ja pienille lapsille tarkoitettu BABÉ sarja. Ne on dermatologisesti testattu ja niissä on mieto mukava tuoksu. Ja pullojen ja purkkien muotoilusta plussaa myös.
Maison Belle

Oma super suosikki on L'Occitanen pumppusaippua. Kaksi tuoksua, manteli ja verbena ovat meillä molemmat käytössä, verbena on ehkä suosikki. Onhan L'Occitane saippuaksi myös hinnakasta mutta tuoksultaan ylivertainen mihinkään muuhun pumppusaippuaan verrattuna. Tuoksu jää oikein viipymään käsiin ja kädet jäävät mukavan pehmeiksi.
Ihanimman tuoksuinen saippua ikinä

Kotona kuluu paljon aikaa ja tapahtuu koko ajan. Siksi tuntuu tärkeältä että pienetkin asiat miellyttävät olivat ne sitten vaikka vessan pesu välineitä. Siksi meillä on Kiertin bambu rättejä keittiössä sisustukseen sopivin kuosein. Vessaharja on kyllä ihan normaali Sinituote, mutta heti kun löydän tyylikkäämmän, vaidan sellaiseen :-D
Bambuinen Kiertin rätti. Uskomattoman pitkä käyttöikä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti