lauantai 18. elokuuta 2012

Punainen, poikien väri?

Plaston kauhakuormaaja kuormasi pelargonian kukkasia. Liikennemerkit on ostettu porvoolaisesta lelukaupasta ja nekin ovat Suomalaista tuotantoa.
Meillä kun on lapset kumpaakin merkkiä niin lelujakin on sekä tytöille että pojille. Ja myös neutraaleja leluja. Suosikkini Briot eivät ole liian sukupuolittuneita vaan niiden lähtökohta on toiminta ja kestävyys. Poika on saanut lahjaksi monia hauskoja klassikko Brioja, kuten liikkuvan veturin junarataansa. Myös Plastolla on kirkasvärisiä poikien leluja ilman örkki kuviointeja. Tärkeintä leluissa on (kauneuden lisäksi heh) toimivuus ja kestävyys. Jos sukupuolta ei ole liiaksi alleviivattu, mikäs sen mukavampaa! Pienet kun leikkivät sillä sun tällä. Tyttö on kyllä tosi kiinnostunut prinsessoista ja pinkistä väristä poneineen kukkasineen. Niitäkin meillä on, vaikka oma prinsessa vaihe on jo ohi :D

Pidän lasten vaatteissa kirkkaista ja raikkaista perusväreistä. Polarn o Pyret, Molo Kids ja edullisemmista merkeistä Kappiksen vaatteet ovat meidän juttuja. Tytöllä on hempeämpääkin, kuten Pomp de Luxia ja Phister&Philinaa, mutta nyt makuni on muuttunut uniseximpään suuntaan. Onhan kyllä toisaalta ihanaa pukea neiti oikein neidiksi pantoineen ja pitsisukkiksineen!
Brion klassikko junaradan pattereilla toimiva veturi. Tuut tuut!

Brion paloauto sai alleen Washi teipistä tehdyt vauhtiraidat. Taustalla led valaiseva kärpässieni joka on ostettu ihanasta Punavuorelaisesta kaupasta nimeltä Ziggo.

6 kommenttia:

  1. Brion lelut on niin ihania ja meiltäkin niitä monia löytyy. Mut ei nää meidän epelit niillä leiki. Junarata on ainut joka satunnaisesti kiinnostaa, mutta kaikki muut saa pysyä paikoillaan :-/

    Vaatteissa mun suosikkeja ovat olleet Next ja Phister&Philina. Hauskoja, lapsekkaita vaatteita joissa on joku juju. Kirkkaita värejä, mutta murrettuja sävyjä. Nyt en noilta kummaltakaan löytänyt oikeastaan mitään kiinnostavaa, perusvärit ja unissex meininki on alkanut hiipimään meillekin. Ja sit tää ongelma tyttären kanssa josta jo kerroinkin, kun kaiken pitäis olla mustaa. Tai poikien vaatteita - jalkapallopaitaa, skeittiasuja yms... Voi että mä kärsin tässä yksi päivä kun en jaksanut vääntää ulosmennessä ja annoin 3v:n pukea just sitä mitä haluaa, niinkuin haluaa. Siellä sitten oltiin hiekkiksellä sukat sandaaleissa, lippis nurinpäin päässä, ängri bööds paita farkkujen kauluksen sisään tungettuna. Tämmöinen perinteinen mäkihyppääjä tyyli... ;D

    VastaaPoista
  2. Ihania on tosiaan! Mutta just tänään katkesi klassikko mäyräkoiran takajalka vaikkei sille tehty edes mitään erityistä. Onkohan maanantai kappale vai ovatko jo Briotkin laskeneet laadultaan? Kyllä tuon kai korjata voi mutta ei uudenveroiseksi.

    Nextillä on siis i-ha-ni-a juhlavaatteita tytöille! Tosiaan meilläkin pidetään jujusta, että on joku erityinen hauska keksintö, applikoitu lintu tai kukka jännässä paikkaa, vetskarin päässä vaikka. Nextin syysmallistossa oli musta jotain kivoja mutta se tietty beessihtävä keltainen ei vetoa vaikka keltaisesta muuten tykätäänkin ja paljon.

    Phister&Philinalta meillä on jotain aivan syötäviä vaatteita. Suloiset kärpässieni pussihousut, vaaleanturkoosi lintutunika punaisilla yksityiskohdilla. Harmittaa ihan kun ovat jäämässä pieniksi!

    Hih, kuulostaapa huvittavalta teidän neidin hiekkalaatikko asu, Änkkärit ja kaikki ja Matti Nykäs mallinen paidantunku. Meilläkin lippis pitää aina olla ehdottomasti nurinpäin mutta muuten linja on pinkkiä, glitteriä, vaaleanpunaista ja rimpsua. Mummien tuomia super tyttömäisiä mekkoja haluttaisi pukea aina päälle tai sitten pelkästään leikkeihin tarkoitettua revennyttä vanhaa pitsi brodyyri yöpaitaa. Sitten onkin kova neuvotteleminen järkevämmän asu kokonaisuuden ajamiseksi. Ja aina ei toki jaksa...

    Just äsken neiti veti päälleen muumi teepaidan, rintaliivit, äidin ja isin sukat ja omat hanskansa. Housuja ei ollut, mitäs turhia. Sitten tuli poseeraamaan kameralle, taitaa olla tottunut pikkumalli! :-D

    VastaaPoista
  3. Nyt kyllä naurattaa tuo teidän neidin uusin asustus =DD Ja ihanaa miten ne tuleekin poseeraamaan niin ylpeänä noissa upeissa stailauksissaan, niin meilläkin!

    Mikäs kokoiset P&P:t teillä onkaan jäämässä pieneksi..? En yhtään muista, tai onko siitä ollut puhettakaan minkä ikäinen neiti teillä on. Kärpässieni pussihousut kuulostaa ihanalta. Niillä vois kivasti piristää ehkä pakollista mustaa paitaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meillä ollaan käytetty kärpässieni pöksyjä just perusvaatteita raikastamaan. Meidän neiti on siis 3 v 4kk ja ikäisekseen tappi ;-D Koko 92 alkaa nyt olla pikkuisen pien (vaikka osa sitä kokoa on edelleen ihan istuva) ja nuo housut taitavat olla peräti kokoa 86, niitä on käytetty jo tosi pitkään. Vuoden lopussa omaksuttu vaipattomuus pidensi mukavasti käyttöikää :-D. Nyt niistä on tullut vähän polvihousu tyyppiset. Minkäs ikäinen teidän neiti on, onko suunnilleen samaa ikää?

      Poista
    2. Vähän toivoin että teillä olis ollut vuotta tai paria vanhempi tyttö. Nyt ovat melkeinpä saman ikäisiä :) Meillä vietettiin pari viikkoa sitten 3v synttäreitä, postasinkin juhlista jotain. Meidän typy on tosi pitkäjalkainen, ja tuntuu nyt kesällä kasvattaneen koipiaan entisestään. P&P 98 tunikat on hyviä, mutta H&M housuissa jouduin ostamaan jo 110. Vaihdot siis ennemminkin toisin päin ;) Voi hitsit, housut kuulosti tosi ihanille.

      Poista
  4. Hih, taisivatpa mennä aika samaan ikä haarukkaan. Nyt katsoin että ovat kokoa 92 mutta taitavat silti olla pienet :-)

    Ovat nämä kasvukäyrät ja pyrähdykset vaan jänniä. Lapsilla on kuitenkin isot jalat vaikka ovat muuten pätkiä. Huvittavaa :-)

    VastaaPoista