torstai 23. elokuuta 2012

Sigg sigg

Siggin alumiinisia juomapulloja näkee nykyään leikkipuistoissa ja kerhoissa. Meillekin sellaiset alkaisivat olla tarpeen. Ollaan menty Prismasta ostetuilla hauskoilla possu juomapulloilla mutta niissä ei vettä viitsisi lillityttää kauhean montaa tuntia, tympeä sivumaku iskee helposti. Nuorempikin lapsi osaa nyt juoda näppärästi kaikenlaisista juoma nokista. Sitten jääkin vain valinnan vaikeus. Ja tarvitsisikohan tämä mammakin oman pullon? Karies riskin takia ei viitsi imutella usein lasten pullosta. Ja kierrätetty tyhjä Bonaqua pullo ei näytä kyllä oikein miltään moisten komeiden alumiinipullojen rinnalla. Monilla näkee myös Life Factoryn kumi päällysteisiä lasipulloja. Ne ovat tosi kauniita mutta itse mietin aina mahtavatko ne painaa aika paljon tyhjinäkin? Kun sitä tavaraa on niin paljon raahattavana muutenkin. Miellän Life Factoryt myös vahvasti tuttipulloiksi ja tuttipullo ikä on onneksi meidän perheessä ihan takana päin!

Hankkiakko molemmille 0.4 litrainen pullo? Pienemmän näpeissä pysyisi toistaiseksi varmastikin paremmin 0.3 kokoinen, mutta jano kasvaa juodessa! Näitä pulloja saisi Retkiaitasta ja Ruohonjuuresta mutta tietty netistä tilatessa valikoima olisi vieläkin suurempi. Toisaalta kaupassa voi aina vertailla tarkkaan lukitus ja nokka systeemejä. Vuosi sitten meillä meni kaunis Barbapapa alumiinipullo lopulta roskiin kun hermostuttiin sen aivan mahdottomaan nokkaan jota aikuinenkaan ei saanut auki. Olisihan pullon voinut tietysti antaa jollekin taitavammalle mutta kun suututti niin metallin keräys sai värikkään kaverin säilyketölkkien lisäksi :-D

Kaikki kuvat MySigg.com.

Tässä olisi suloinen metsän eläin pullo, tämä äiti tykkää
Tässä olisi kesämeininkiä syksyyn ja talveen 
Tämä olisi varmasti tytön makuun... jos ei niin äidin :-D
Ja tämä taas pojan... ja äidin kans!

2 kommenttia:

  1. Meillä on isosiskolla alumiininen Maisa-pullo (ei SIGG) ja se onkin ollut tosi hyvä. Nyt varmaan pikkuvelikin tarvitsisi omansa ja tuo metsäneläin pullo sopis meille kyllä ihan just eikä melkein. Ihana!

    VastaaPoista
  2. Maisakin on hauska hahmo! Barbapapat on olleet meidän suosikkeja pitkään mutta ne alkavat jo tulemaan korvista ulos ;-D Hello Kittyltä ei välty kukaan tytön äiti varmaankaan. Näinkin just eväs rasioita katsellessani Hello Kittyn muotoisia rasioita. Ja myös Legon muotoisia, ne Legot olivat aika hauskoja. Mutta kyllä sitä arvaa kummasta tyttö enemmän tykkäisi!

    VastaaPoista