maanantai 6. elokuuta 2012

Auringon väri

Keltainen on mainio väri! Se piristää harmaimmankin marraskuun päivän ja keltaisia hedelmiä ei voi olla himoitsematta. Mietin jos ostaisin esikoiselle kirkkaankeltaisen Molo Kidsin talvihaalarin ensi talveksi, mutta hinta vain hirvittää. Ja onhan keltainen arka väri etenkin kun täällä etelä-Suomessa talvet on mitä on. Toisaalta ovathan kuravaatteet usein juuri keltaisia!

Ennakoivasti syksyn pimeyttä vastaan ja toisaalta myös syksyn iloisen keltaisiin sävyihin ostettiin lapselle keltainen jenkkikassi. Kassi tilattiin mainiosta Patalaukun nettikaupasta ja se saapui pikavauhtia lähipostiin. Kassiin mahtuu vaikka eväs banaanit ja vaihtovaatekerta. Tai uimapuku ja pyyhe ja appelsiinimehu. Tämän kassin kanssa ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana laukku! Mulla oli pienenä tuollainen sininen, silloin sanottiin jenkkikassi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenkkikassi ou jee! Tämä taitaa olla klassikko kuten myös se putkikassi jota saa kanssa samalta firmalta. Klassinen design pitää pintansa! Mulle tulee tuosta nostalgiset fiilikset, olisikohan jollakulla kaverilla ollut lapsena jenkkikassi?

      Poista
  2. Tää alkoi kyllä aika pahasti houkuttaa. Pojalle olen etsinyt reppua päikkärin aloitukseen, mut kukas sanoo että sen pitäisi olla reppu jos on noin ihana kassi =) Ja keltaisena nimenomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen kyllä lumosi täysin vaikka yritin järkeillä jotain tummempaa sävyä. Olihan ne muutkin aivan ihania, paitsi viininpunainen joka ei ole niin minun makuun. Mutta keltainen ja turkoosi, niitä pallottelin varmaan puoli tuntia :-)

      Ja kohtuuhintaisiakin ovat, että ehkäpä niitä voi huikennellen tilata jopa kaksi...

      Poista