sunnuntai 12. elokuuta 2012

HM lastenhuonetta

Blogeissa on näitä HM lastenhuoneen tarvikkeita, hauskuuksia ja ihanuuksia käyty läpi paljonkin. Minäkin tsekkasin omat suosikkini. Osa ei kolahtanut yhtään, esim. karva täkki näytti kuvissakin jo aika tekokuituiselta ja mieleen tuli lapsuuden teddykarva "turkki" joka rätisi sähköstä. Ihanuuksia oli paljon, mutta ihan kuin joku väriskaala olisi jäänyt puuttumaan? Joukossa oli myös love to hate tuotteita jotka tuntuvat ensin ihan kamalilta mutta alkavat äkkiä kutkuttaa. Näin käy usein myös lasten vaatteiden kanssa. Ostin tytölle Kappiksesta kerran tunikan, joka oli ensin ihan kamala kasari hässäkkä kirjavine väreineen. Mutta alesta bongattaessa se alkoikin äkkiä miellyttää ja yksiväristen asusteiden kanssa on yksi meidän luottoasuista!

No mutta takaisin HM tarjontaan, kaikki kuvat heiltä.
Iiks mikä veikeä vaaniva keltainen kettunen! Kuono ja kaikki! Tähän rakastuin ensikohtaamisella.


Älyttömän suloinen pupusetti, pupu valaisimen kanssa? Tulee mieleen citykanit joille lapset nähdessään kikattavat.
Lasten huoneessa aina tarvittavaa säilytystilaa. Plussaa kokoon menevästä materiaalista, voi tyhjänä tunkaista vaikka kaappiin.
Tämä on se Love to Hate tuote. Räikeän keltainen tyyny räikeällä hopea tähdellä. Ihku vai ällö? Tulee mieleen suosikki talvimerkkini Molo Kidsin haalarit. Mutta se mikä näyttää lumimäessä vinkeältä voikin näyttää lasten sängyssä karmealta? Hmm...
Teltta on meillä hakusessa... tässä supersuloinen polka dot teltta. Kirkas pinkki ehkä saisi mielummin olla joku muu, vaikkapa valkoinen? Hauska teltta kuitenkin, vaikkapa parvekkeelle!
Tässä tällainen lautahökkeliksi naamioitu teltta. Vitsikäs ja erikoinen, mutta kaipaisin ehkä "perinteisempää" telttatunnelmaa. Plussaa oivaltavuudesta!
Tämä on kyllä aikas ihana. Poitsun petiin ja miksei tytönkin, tähtikartta tummalla taustalla. Saattaapa lähteä tilaukseen! 

4 kommenttia:

  1. Tähtilakanoihin ihastuin minäkin. En vaan ole saanut aikaiseksi mitata sopiiko ne meille ollenkaan kun lapsilla on ne Ikean erimittaiset peitot. Tykkäsin myös niistä tähtisistä aluslakanoista, sit sais tosiaan nukkua tähtien keskellä :)

    Lautatelttaa oon miettinyt. Olis kiva, mut sit just arveluttaa että olisko sittenkin joku muu vielä mieluisampi. On kyllä paras tähänastisista näkemistäni. Tai tuo polkkadot on myös ihana, mutta teltan otan mieluummin molemmille sopivina väreinä. Varsinkin kun meidän "rinsessa" ei pahemmin pinkistä välitä ;)

    VastaaPoista
  2. Peittojen mittojen kanssa sitä onkin helisemässä! Meillä on ä-pakkauksen peitto, Ikean peitto ja joku perintö peitto joissa on kaikissa eri mitat ja erilaiset mittasuhteet. Parasta olisi varmaan ommella itse mieleisestä kankaasta, mutta näkis vaan milloin :-D

    Ei noista teltoista kumpikaan ihan täysiä iskenyt. Odottelen siis minäkin jotain mieluisempaa. Ostan kanssa isommat leikki härvelit neutraaleina koska lapsia löytyy kumpaakin merkkiä. Jaa teilläkö ei rinsessa innostu pinkistä? Varsin miellyttävää äidin näköhermoille :-D. Meillä taas neiti pukisi pelkkää pinkkiä ja mahdollisimman kimaltavaa jos vain antaisin. Ennen vanhaan lempiväri oli keltainen mutta nyt se on kyllä selkeästi se pinkki. Mikäs siinä pienissä erissä mutta isoina pintoina aiheuttaa migreenit tälle mammalle, hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei pinkkiä. Aina kysyttäessä vastaa että lempiväri on musta! Mä oon vaan tosi huono mustaa lapselle pukemaan muuten kuin housuihin ja ulkovaatteisiin, joten sitten aina aamulla onkin hieman hankalaa tuo vaatteiden valinta... Tänään kulutettiin aikaa etsimällä kaupoista "rokkipaitaa", 3v haluais jonkun bändipaidan. Vissiin joillain isommilla tytöillä nähnyt kun ei meillä mitään bändien esittelyä harrasteta. Eikä hän edes tykkää rokkimusiikista, aina käskee isiä vaihtamaan kanavaa =D

      Pyörittiin muuten sitten ihan samoilla nurkilla tänään, ties vaikka on kohdattu tietämättämme :) Mäkin ihastelin sitä Marimekon liikettä, harmi kun ei vielä ollut auki kun ikkunat oli niin houkuttelevan näköiset!

      Poista
  3. Musta hehe, suomalaisten talvi väri! Musta on hauska mauste niinkuin pinkkikin mutta synkeä isoina pintoina. Juuri luin Me Naisista artikkelin perheestä joilla oli pelkkää musta-valkoista. Koti oli hieno ja tyylikäs mutta pikkutaaperot mustissaan aika hmm jänniä. Hienoja vaatteita heillä toki mutta koko perhe oli "värikoodattu" musta-valkoiseksi. Bändipaitoja näkee joskus vauvan bodeissa, esimerkiksi Kiss paidan olen nähnyt. Harmi vain ettei itse Kiss kyllä omaa makua miellytä ;-D

    Vai pyörittiin samoilla kulmilla, hih! Ihana kyllä se Marimekon liike. Musta on ihanaa kun Marimekko on palannut "juurilleen" eli kirjavaan ja iso kuvioiseen printtiin. Ihania niiden kankaat ja tuotteet, tosin siinäkin on rajansa... joskus mä kaipaan lempeämpääkin väri skaalaa. Onneksi kankaat, vaatteet j.n.e. on niitä joita on helpointa vaihdella vaatteissa ja kotona :-)

    VastaaPoista