torstai 9. elokuuta 2012

Me-hu-je-hu

Pinkki öttiäinen ja vihreä mönkiäinen

Meille kotiutui Mehujehu! Tai siis kolme Mehujehua, koska tilattavassa pakkauksessa tulee kolme. No näitähän meillä kuluu, yksi vaunuissa, yksi autossa ja yksi menossa muuten mukana. 

Vauva lehdessä oli joskus juttu isistä jotka olivat törmänneet johonkin lapsiperheessä yleiseen pulmaan. Eräs isä oli keksinyt ison leikkialustan josta tulee kokoamalla lelulaatikko. Yhtä keksinnöistä en muista mutta Mehujehu oli joukossa mukana. Mietin jo silloin että siinäpä vasta vempele!


Molemmat lapset ovat pillijuoma iässä ja vaikka yritän säännöstellä mehun juontia voi noista Mehujehuista nauttia vaikkapa maitojuomaa, mehukeittoja ja sokeroimattomia täysmehuja. Eikä tappelua tule kun kummallakin on oma. 
Mehujehu in action, kyydissä mukana!

"Mehujehu® helpottaa 2dl pillimehun käyttöä, estää tahatonta mehutetran puristamisesta aiheutuvaa sotkua, pillin karkaamista paikoiltaan ja helpottaa pillimehun säilytystä silloin kun sitä ei heti nautita loppuun."



2 kommenttia:

  1. Oho, tuollaista mä olen meille kaivannut, tietämättä että tuollaisia on! Ja sekö on nyt kokeilussa osoittanut olevansa sitä mitä lupaa? :)

    VastaaPoista
  2. No varsin hyvin toimii muttei tietty ihan niin hyvin kuin toivoisi. Monesti mietin että kaikesta markkinointi tekstistä pitää aina vähentää noin 10%. Mehun roiskahdus onnettomuudet eivät ole täysin loppuneet ja MehuJehuun sopii vain se "perus"mallinen mehu. Myös pilli jossa on kaksi taitekohtaa oli vähän vaikea pujotella paikalleen. Yleis arviona sanon kuitenkin, että toimii :-)

    Kiitos muuten Claes Ohlson vinkistä! Taidetaan kääntää kärryjen nokka sinne ihan pian, hehee! Askartelu lipasto saa täydennystä, sitten kun ehtisi askarrellakin joskus.. :-)

    VastaaPoista