tiistai 21. elokuuta 2012

Meidän talveen


Noniin, lasten talvi varustukset alkavat olla loppusuoralla. Hoitovapaalaisen tuloilla päätin etten hankikkaan Molon keltaista talvihaalaria vaikka se niin kovasti kutkutteli. Moni on kehunut Kappiksen Kakx Protex haalareiden hinta laatu suhdetta maasta taivaaseen. Vaikka näilläkin haalareilla on hintaa etenkin kun en muistanut tarkastaa mitään kanta-asiakas korttilaisten etuja, olen silti tosi tyytyväinen! 

Tyttelin talvivarusteet:

Koska keltaista ei Kaxs Protex haalareissa ollut saatavissa otin toisen repäisevän vaihtoehdon, nimittäin pinkin! Sanoinko jossain että en kestä pinkkiä isoina pintoina? No, mieli muuttui kun näin ihanan purkka pinkin haalarin ja tyttö tykkää hulluna. Tässä iässä alkaa esikoisen maku jo sanella valintoja vaikka yritänkin aina jarrutella ja ohjailla. Tämä pinkki on reipas eikä liian hempeä. 
Tämä erottuu lumessa! Kuva Kappahl.com

Pinkin kanssa yhdistelläänkin sitten neutraalimpia asusteita: Reiman musta valkea jotenkin Lappalais tyylinen pipo sopii hyvin väriensä puolesta haalariin:
Kuva: Reima
Kengiksi päätyi nämä Vikingin hyviksi havaitut Thermo kengät. Hintaa löytyy mutta niin löytyy myös vedenpitävyyttä ja tukevuutta. Tykkään liilasta väristä tosi paljon itse. 

Kuva: Brandos


Hanskat olen päätynyt hankkimaan Molo Kidsiä lohdutukseksi siitä ettei haalaria raskinut ;-D Mielestäni tämä heijastin tähti on aivan mainio:
Kuva: Ballot
Poitsun talveen:

Pojalle hankin Reimatecciä kun tuli sponsori rahaa tätä tarkoitusta varten. Olisihan noita hienompiakin merkkejä jos sille linjalle lähtisi mutta poikeli ei ole vielä ihan pahimmassa rymy iässä. Tytöltä on jäänyt joitain pieneksi mutta eivät noiden koot ihan yksiin mene kuitenkaan kun ei ole ihan tasa vuotta ikäerona. Ja onhan se mukava uuttakin hommata ;-D Tykkäsin tämän haalarin raikkaudesta kovasti: 
Tämä asu on melkein hieman harlekiini tyyppinen ;-D Kuva Reima

Kaksivärisen vihreä turkoosin haalarin kanssa halusin yhdistävää värimaailmaa. Näistä Polarn o Pyretin pipoista tykkään kovasti, ne ovat ihanan pehmeää materiaalia ja malli pysyy hyvin päässä. 

Popin pipon alle voi kylmällä laittaa vaikka kypärä myssyn. Kuva: Polarn o Pyret

Näitä Vikingin kenkiä olen vasta harkitsemassa. Ne näyttävät tavallaan jäykiltä mutta luotan kyllä Viking brandiin. Saattavat pian lähteä tilaukseen!

Vikingin vettä pitävät saappaat, Kuva Brandos
Hanskoiksi on valikoitunut Jonathanin Tähti Jonathan rukkaset, turkoosia värimaailmaa nekin.

Tässä kuvassa näkyy monet hanskat mutta nuo turkoosit siis meille. Kuva Jesper ja Junior

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti