lauantai 20. lokakuuta 2012

Iloista postia

Meillä tilaillaan paljon juttuja netistä. Usein tulee tekstari jossa kerrotaan, että paketti on saapunut lähi Postiin. Sitten lähdetään hakemaan pakettia ja jänskäillään mitä sieltä paljastuukaan. Aina joskus käy niinkinpäin, että postipaketti onkin mahtunut omasta postiluukusta sisään. Silloin on mukava kuori odottamassa, kun palaillaan puistosta tai muskarista! Kivintä pienessä kivassa on pienuus ja kivuus :-D

Puuhailu ja askartelu materiaalia tarvitaan aina, sitä kuluu eikä yritetä liikaa varjella kivoja teippejä tai tusseja, paitsi tietty että niillä piirrettäisiin seinään! Hyviä ideoita askarteluun löytyy aina netistä lisää ja inspikset oikein kutkuttavat mieltä. Näihin inspiksiin vastaa hyvin vaikkapa Happy Mondayn ihana valikoima. Tällä kertaa meille saapui ihanassa pakkauksessa seuraavat tuotteet:

Ihana keltainen pitsi teippi, kahta erilaista sidontalankaa vaikkapa lahja paketteihin tai ilmapalloihin, aina yhtä tarpeellista Washi teippiä, tällä kertaa Polka Dot kuosilla. Kaikki suloisessa paketissa. 

Joskus Postin tekstari tulee juuri kun sitä kaivataan. Kun on pahamielipäivä, kiukkua ilmassa ja kaikki menee väärinpäin. Pipo kutittaa ja kenkä hiertää. Silloin riemuitaan postin reissusta, mitä ihanaa paketista löytyykään! Nyt saapui pakkaus Djecon iloisia kuviokkaita aakkos magneetteja jääkaapin ovea värillistämään. Näistä magneeteista on ollut valtavasti iloa niin kirjainten opettelussa kuin kauppaleikissäkin. Hauskat vaneriset kirjaimet tulivat juuri oikeaan aikaan. Lisäksi niissä on niin hyvä magneetti pinta, että niillä saa ainakin tavan aanelosen pysymään paikallaan. Ihania magneetteja!

Näistähän piti heti alkaa keksimään sanoja. Pamol, joka lapsiperheen tarpeellinen lääke! Kuvassa myös Vilacin Barbamama. Barbat ovat ihania, mutta nämä aakkos magneetit ovat vähemmän vettyvää materiaalia vanerisina... Barbat eivät oikein kestä kosteutta, mutta ovat kyllä ihania. 

5 kommenttia:

  1. uudet askartelutarvikkeet inspiroi kyllä aina värkkäämään jotain kivaa! :)
    leppoisaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, askatelu vehkeistä tulee aina hurja tekemisen kutka. Ja samaan aikaan alkaa säästelemään hienoimpia tarroja ja teippejä, ettei vain tuhlaisi niitä johonkin huonoon tai keskinkertaiseen juttuun :-D. Mukavaa viikonalkua sinne!

      Poista
  2. Löysit kirjaimet, hienoa! On kyllä tosi ihanat. Ja tosi samankaltaiset kuin ne meidän Vilacit.

    Mäkin tein just perjantaina tilauksen Happy Mondaysiin... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Happy Mondays on mahtava :-D. Kyllä olen tosi ihastunut noihin iloisen värikkäisiin lapsekkaisiin kirjaimiin. Nyt niitä löytyykin joka paikasta, kylpyammeesta, pesukoneista ja esimerkiksi peilien alta lattialta. Ei ole vielä ihan ymmärretty ettei kaikki pinnat sentään magneettisia ole :-D

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista