keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Mininaulakot

Tuntuu että  aina pitäisi ripustaa jotain, vaikka naulakoita on monessa huoneessa. Löytyy oven reunaan ripustettavaa apina naulakkoa, löytyy lasten naulakkoa kylppäristä ja eteisestä, löytyy jalallaan seisovaa lattia naulakkoa. Aina sitä ripustettavaa vaan riittää! Tällä kertaa hakusessa ei ollut isoa naulakkoa vaan pari pientä yksittäistä koukkua. Ensin katsottiin Bauhaus muiden hankintojen ohessa. Ei löytynyt mitään kivoja tai sitten en osannut etsiä. Prismassakaan ei ollut aivan eniten omaa mieltä miellyttäviä. Olin merkannut mieleeni Henkkiksen lastenhuone osaston suloisten pikku naulakoittensa kera mutta Tigeriin oli muutakin asiaa niin löysimpäs naulakot sitten sieltä. Meinasin ensin ostaa Geisha kuvioisen naulakon mutta koska Tigerin laatu ei ole ihan parasta päätinkin luottaa "yhdestä kappaleesta tehtyihin" naulakkoihin. Eivätkä maksaneet paljoa!

Vihreät eläin naulakot sisältävät "karhuntarra" taustan ja ne sopivat varmaan parhaiten kaakeliin. En usko että karhuntarra kestää kovin isoja taakkoja joten nämä ovat varmaan pikkuisille pyyhkeille parhaat. Noita hyvin saman tyyppisiä pelti naulakoita on Henkkikselläkin, nalle teemalla. Sen sijaan keltaisessa ja turkoosissa "mustekala" naulakossa on ruuvinreijät joten niihin voisi kuvitella takkeja ja muuta painavampaakin asiaa. Kuvassa on myös paketti Dekoration papereita, jotka kutkuttavat vaikka korttien tekoon!

Kumpikohan lapsista tahtoo olla Pingviini ja kumpi kissa? Ja kumpaakohan miellyttää enemmän turkoosi tai keltainen naulakko?

3 kommenttia:

  1. Mä keksin just tänään tarvetta tuollaisille mininaulakoille. Nyt ei tarttis enää kuin päästä Tigeriin mikä ei olekaan ihan helppo juttu kun julkisilla en jaksa raahautua ja mies ei halua kuskata Itikseen eikä Kamppiin. Pitää keksiä jotain muutakin asiaa keskustaan, niin sitten :)

    VastaaPoista
  2. Mininaulakot on kyllä aina tarpeellisia, joka huoneessa. Mä kuulin huhuja että Ruoholahden ostarillekin olis tullut Tiger... mutta sekin on hassusti oikeastaan lähellä Kamppia.

    Himskatti sitä kauppaa, se kyllä vie ihmiseltä pennoset :-D. Aina siellä joku uusi tarve löytyy. Nytkin katselin että siellä on tosi kauniita, graaffisia ja lähes marimekko henkisiä kahvipurkkeja. Ei vaan just nyt ollut tarvetta semmoiselle...

    VastaaPoista
  3. Hei läysin sinun sulka heijasyimen kotisivun mistä mahdolista se ostaa ! :)
    Tässä : http://kauppa.heijastinkauppa.fi/kauppa/cat/product_details.php?p=79 . T. Helena
    Hyvää joulua ja sun blogi oli mukava lukea.

    VastaaPoista