tiistai 9. lokakuuta 2012

Me and I kutsuilla


Me and I kutsuja tuli tänä syksynä oikein odotettua, kuten kyllä edellisinäkin. Omppukuosi peppuomppuineen oli mielessä jo etukäteen varattuna ostoslistaan. Kutsuilla esiteltiin uusi upea syys mallisto lasten leikkiessä sulassa sovussa ja herkutkin maistuivat. Meandi on nyt panostanut erityisesti naisten mallistoon ja tuli nähtyä livenä upeita vaatteita, josta ei kaikista saakkaan netissä aivan selvää millaisia ne ovat. Kankaan laatu on ihana tsekata paikan päällä, trikoo ja velouri ovat materiaaleja joita on ihana hypistellä kun ne ovat laadukkaita. Sudenkorento aplikaatio oli tuttu edellisistä mallistoista mutta minulle uutta oli perhos printit niin turkoosin tunikan kuin sporttisemman pinkin hupparinkin selkämyksessä. Joga pantsit, joita tilasin itselle ja lapsille, eivät pettäneet. Tykkään niiden mallista ja helppoudesta ja ennen kaikkea pehmeästä tuntumasta. Velouri on niin ihana materiaali, lasten vauva ajan unikaveritkin ovat velourisia. Minullakin on yksi vihreä suosikki huivi velourista, se on ihana kietoa kaulaan kolean syys tai kevät viiman iskiessä. 

Myös Me and I tuotteiden tuotekehittely miellyttää. Joga pantseissa on pitkät resori lahkeet joiden kanssa on helppo pukea päälle esim talvihaalarit. Vetskarillisissa tuotteissa kuten svetareissa vetoketju on suojattu kangas kaistaleella eli ihoa ei voi jäädä väliin vaikka lapsi itse pukisi vaatteen päälle. Jos tilatussa tuotteessa on kuminauha vyötäröllä mukana tulee varanappi, jos säätövara nappi sattuisi häviämään. Eli tätä kasvunvaraa on mietitty että vaikka tuotteet tuntuisivat kalliilta voi miettiä käyttöaikaa. Ja sillä toki myös selittää kalliilta tuntuva kertaostos :-D. 
Kuva: Meandi.se


Nämä omppuiset ruskeat haaremi pöksyt kyllä veivät sydämen. Ruskea ei ole niin meidän juttu yleensä, mutta poikkeuksia ollaan valmiita tekemään jos ihanat sattuvat vastaan. 
Tämä sotilaallisen suora pöllö kuosi hurmasi aivan täysin. Etenkin kun osa pöllöistä iskeekin silmää kun oikein tarkkaan katsoo! Kuva Meandi.se

Tätä liikenne puseroa ei voinut vastustaa liioin äiti eikä poitsu. Kuva Meandi.se

Me and I on kyllä yksi meidän suosikki merkeistä. Sen maine ja suosio on kiirinyt kauas, juurikin oli Meidän Perhe lehdessä artikkeli äideistä jotka ostavat Me and I tuotteita melkeinpäs joka päivä. Se tuntuu jo aika hurjalta tahdilta, mutta totta on, että Me and I tuotteiden jälleenmyynti arvo on tosi hyvä. 

3 kommenttia:

  1. Mä en ole tänä syksynä päässyt kutsuille mutta ystävän kautta tilasin itselleni ne mustat velour yogapantsit ja pojalle tuon autopaidan. Molemmille omat suosikit, joita on jo nyt käytetty p a l j o n :) Pöllötunikaa mietin pitkään, mutta en sitten millään keksinyt tarvetta sillä erää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja siis hurjalta kuulostaa tuo päivittäinen ostaminen! Ilmeisesti vanhoja myydään sitten myös melkein yhtä ripeään tahtiin..?

      Poista
  2. Juu, luulisi että joka päivä hankittavat vaatteet menettää jo viehätyksensä ihan kokonaan. Vähän kuin olis aina karkkipäivä. Noissa Me and I :ssa on osa hauskuutta ehkä se että vaatteita pitää vähän aikaa odottaa. Ei ole liian helpoksi tehty :-D.

    Pakko niiden hamstraaja äitien on varmaan myydä vanhoja vaatteita koko ajan. En kyllä tajua miten ne jaksavat, kaikki huutis näpyttelyt on yhtä tuskaa ja lastenvaate kirppikselle organisoituminen kamojen kanssa tässä kaikessa hulinassa ... no way! Jotkuthan tekevät noilla ihan businesta, mutta ei ole oma juttu.

    Veikeitä kuoseja kyllä oli, sellainenkin yksi pallo kuosinen paita. Pallohullulle kaverinpojalle ihan ykkönen. Lapsilähtöinen hassuus ja pehmoisuus noissa vaatteissa kai eniten vetoaa tähän äitiin... ettei olla niin vakavia :-)

    VastaaPoista