lauantai 6. lokakuuta 2012

Tarraleikkiä ja pientä kivaa

Tigeristä löytyi taas mainioita, graaffisen tyylisiä tarroja. Tykkään! Näitä voi käyttää askarteluissa, lahjoa potta hommien onnistumisesta tai vaikka "leikkiä museota" kun siellä saa aina tarran rintaan. Monikäyttöisiä ja halpoja!


Myös Tigeristä saadut ankat eli Äiti Ankka ja Poika Ankka ovat olleet uskomattomia koti ja hiekkis hittejä. Ja myös kylpyhittejä! Ennen meillä oli liikkuva silmäisiä ankkoja, mutta niiden silmiin kertyi aina vettä ja ankka parkojen katse muuttui surullisen tuijottavaksi :-D. Meillä on myös niin sanottuja design ankkoja ja niitä olen annellut lahjoiksikin, mutta tällä hetkellä "ankkojen perus malli" on kaikista suosituin.


Lopuksi vielä uusi suosikki, Dunsin värikkäät unisex sukkahousut. Ensin typsylle, sitten poitsulle. Tilasin nämä Lasten taikamaasta alesta. Dunsit tuntuvat ihanan pehmeiltä iholla ja meillä onkin paljon ihania retro kuosisia vaatteita Dunsilta. Aina en ollut laatuun täysin tyytyväinen, luomu puuvilla joskus nyppyyntyy pesussa nopeasti, mutta uudemmissa Dunseissa tätä ongelmaa ei ole. Kesä aleissa loppukesällä tuli tilailtua vaikka mitä molemmille, pipo, hame, leggarit, pusero, mekko... younameit :-D


Pyykkipojat tai siis pyykki linnut ovat mistäpä muualtakaan kuin Tigeristä :-D

2 kommenttia:

  1. Iiihanat sukkikset, olis kyllä hyvät meidän poitsulle!

    Meillä suosikkiankat on Etolan miniankat. Niissä ei ole pohjassa mitään venttiiliä (eikä silmätkään vuoda ;D) niin että veden sisäänjäämisongelmaa ei ole. Ja söpöjä ovat kun ovat niin pieniä. Mua ärsyttää niissä designankoissa ja useimmissa muissakin kun ne imee sitä vettä sisuksiinsa. Kivoja nuo teidän ankat :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä tuo Etola vinkki, kiitos! Etolasta on muutenkin tullut ihan tosi mahtava lapsi kauppa viime vuosina. Esim tuo mun bannerin pahvinen polka dot salkku on Etolasta. Nyt siellä myytiin ihanaa vanerista, itsemaalattavaa nukkekotia... saattaa olla että joku meillä saa sen joululahjaksi! Kun vaan ehtisi tuunaamaankin joskus :-D

    VastaaPoista