maanantai 29. lokakuuta 2012

Suolasirotinta etsimässä

Meillä olisi tarvetta kunnolliselle suolasirottimelle. Nykyisessä on liian isot reijät ja se on muotoilultaan ihan tylsä. Peugeotin pippurimylly löytyy joten sen kanssa sopisi saman sarjan suolamylly, mutta tykkään käyttää pan suolaa pöydässä vaikka kokkailussa suositaankin Maldon suolaa, joten ihan tavallisesti suolaa sirotteleva väline olisi paras. Halaavia sirottimia näkee siellä täällä ja eri väreissä, hauskinta olisi löytää joku vielä ihan omansa lainen sirotin. Etenkin kun tosiaan se pippuri meillä hoidetaan ruokaan myllyn kautta, joten halaava suolatyyppi jäisi vähän yksin :-D Toisaalta voisihan sen pippurityypinkin ostaa ja sirotella sitäkin halutessaan. Tai laittaa kumpaankin suolaa.



Tällainen sirotin purkin sisällä näyttää aikas hauskalta. Toisaalta tykkään ettei sirotin vie kaikista eniten tilaa pöydällä etenkin jos se laitetan maustetelineeseen. Kuva: Hulluapina. 
Nämä hali tyypit ovat kyllä sympaattisia. Voisi valita haluamiaan värejä vaikka kaksikin. Kuva: Hali Trading. 
Nämä Fred and Friendsin sirottimet pääsivät harkinta listalle ihan tosissaan. Kaunis ajaton tyyli ja hauska palikka aihe. Toivottavasti eivät sekoittuisi lasten palikoihin! Kuva: Kokkiman.com. 
Eero Aarnion suunnittelemat Adam and Eve sirottimet näyttävät myös todella viehättäville. Nämäkin pääsivät vakavasti harkinta listalle, niin klassiset ja samalla oivaltavan tyyliset ne ovat. Kuva: Inessa.fi. 
Alessin sirotin on myös aikaslailla klassikko. Kaunis on sekin, ovatkohan nuo varren reijät vain koristeita? Kuva: Alessi shop. 
Tämä klassinen munan muotoinen sirotin on yksinkertaisuudessaan kaunis ja hillitty. Ehkä vähän liiankin hillitty, pikkuesineet voivat minun mielestä olla vähän hullutteleviakin? Kuva: Dieta Heres

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti