keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Arkipäivän kauneutta


Meillä ei yleensä niin tykkäillä Erittäin hienosta suomalaisesta samppoosta, itselleni se tuoksu tökkäsee pikkuisen ja muutenkin sampoot herkästi jättävät hiukset vähän "hamppumaisen" tuntuiseksi. Uimahalli reissulle kun huomattiin että oli pesu vehkeet unohtuneet kotiin käytiin pikaisesti pikkukaupasta ostamassa näitä tuotteita. Kyllä niillä arki pesut hoitaa ja lasten hiukset peseytyy, lapsilla kun harvoin on mitään tosi suuria tarpeita tukkansa suhteen. Ettei vaikka tarvita samaan aikaan siloittavaa ja kohottavaa hius tuotetta, kuten aikuiset :-D. 



Kaunis ja edullinen ja kotimainen.
Kotona kun näitä sampoo ja hoitsikka pulloja katselin huomasin äkkiä että nehän ovat todella kauniita, muotokieleltään pelkistettyä suomalaista arjen designiä! Ja se on muuten harvinaista! Usein sampoot ovat mielestäni ihan kamalissa purnukoissa kuten meillä arjessa usein käytetty Garnier oikein super räikeässä vihreässä putelissa josta ei suihkussa likinäköinen edes hoksaa, onko kyseessä sampoo vai hoitsikka. Tuo idea että sampoo ja hoitsikka on värikoodattu pitäisi tulla kaikkiin sarjoihin. Kalliimmissa tuotteissa designiin on panostettu tietysti enemmän, kuten Tigin tuotteet miellyttävät silmää kovasti. Body Shoppiakin meiltä löytyy mutta niiden purkit ovat ihanasta sisällöstään huolimatta vähän tylsiä. Tärkeintä minulle on kyllä että hoitsikka on toimiva ja hoitava ja sitähän kampaamo tuotteet parhaiten ovat, Paul Mitchellin tuotteet ovat minun tukalle melkeimpä niitä parhaita, mutta niitä raskii ostaa lähinnä erilaisista aleista kuten Hullareilta ja Sokkarin 3+1 päiviltä. Niidenkin purkki design miellyttää ihan ok, mutta vähän tylsää se on. Yksi poikkeus kampaamon hoitsikoihin on, nimittäin Body Shopin klassikko banaani "Banane banana" hoitoaine. Se oli jossain vaiheessa jo pois markkinoilta mutta kovan kysynnän takia otettiin takaisin. Ihana tuote, tuoksua myöten! 

2 kommenttia:

  1. Mä yhdistän nämä niin vahvasti meidän entiseen kesämökkiin että en pysty ostamaan kotiin ollenkaan :) Nyt kun sanoit, niin pullojen muoto on kyllä hieno!

    VastaaPoista
  2. Hihii, näissä on tosiaan vahva mökki klangi! Mulle henkilökoht. no-no on Linna Samppoo. Jossain tutulla oli sitä mökillä ja kun sillä piti pestä tukka, melkein tuli pahaolo. Niin karmea se tuoksu oli, jotenkin imelä ja tunkkainen. Hassuja nämä muistot!

    VastaaPoista