lauantai 13. lokakuuta 2012

Joulu tulla jollottaa... joskus

Löytyi niin hyviä kirppislöytöjä poitsulle koossa 86. Huomasin vasta kotona että kaikkihan ovat oikeastaan tosi Joulu henkisiä. Löytyy poroa, jääkarhua ja jouluista omppua. Kaikki bodyt ovat tosi hyvässä kunnossa, jääkarhu paita ihan käyttämättömän oloinen. Omput on tulleet äkkiä meille, löytyy Me and I omppupeppu pöksyä ja omppuisia pikkareita typylle. Ja omppuja on kotonakin odottamassa, naapurin täti antoi ison kassillisen vihreitä kirpakoita omppuja. Saa nähdä mitä niistä tehdään, tuleeko hilloa vai kuivattuja omppuja. Typsy taapero aikanaan  melkein tukehtui pieneen kuivatun ompun palaan eli niihin on vähän pelokas suhtautuminen, pitää ainakin valvoa tosi tarkasti kun niitä antaa. Tai sitten liottaa maidossa vaikka aamiais puuron seassa.

Varsinaisia jouluvaatteita meillä ei niinkään ole vaikkakin toki tonttulakit kummallekkin. Typsyllä on ollut muutama punainen velourinen mekko, mutta se perus joulunpunainen värinä vähän tympäisee. Ehkä hauskempi on jos päävärinä on vihreä, harmaa tai jopa yön sininen ja tehosteena sitten punaista. Ruskeakin on hauska jouluväri, tulee piparit mieleen. Onneksi jouluun sentään on vielä hetkinen aikaa, ehtii miettiä lahja jutut ja vuosittaiset kalenterit tai Ifolor kirjat sukulaisille.

En yhtään muista oikein milloin lakkasin käyttämästä bodyja typsyllä. Varmaan se ajoittui pottailu kauden kanssa yhteen? Poitsulle bodyja tulee hankittua koska niitä saa meidän koossa parhaiten, mutta jossain vaiheessa on edessä siirtyminen isojen poikien paitoihin. Hassusti huomaa että kirppiksillä ja Lindexilläkin on bodyja ihan kokoon 92 asti. Moni kiva juttu jäi aikoinaan ostamatta kun mietti, että potta harkkailevan lapsen kanssa bodyt ovat neppeineen ihan liikaa. Mutta jotkut kai tykkäävät kun niitä kerran myydään.

Ylin omppuinen paita Finnwear, jääkarhu paita ja poropaita Kappis. Porot miellyttävät juuri nyt kaikkein eniten, mustalla pohjalla valkoinen, harmaa ja punainen näyttävät tosi raikkailta. Ja sopivan jouluisilta... vaikka eivät nuo ehkä joulun aikaan mahdu joten parempi käyttää nyt :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti